X
تبلیغات
کالج کارآفرینی تیوان

http://s3.picofile.com/file/7443770107/42358.jpg

http://s3.picofile.com/file/7432033652/zivaralat.jpg

مرتبه
تاریخ : دوشنبه 19 تیر‌ماه سال 1391

کانلولی صدفی با سس پستو


http://s3.picofile.com/file/7431620963/634453222490937500.jpg

مواد اولیه :

  • کانلولی صدفی 30 عدد
  • گوشت چرخ‌کرده 200 گرم
  • پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای خردشده دو قاشق سوپخوری
  • سیر خردشده یک حبه
  • قارچ 200 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا به میزان لازم
  • سس سفید نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا رنده‌شده چهار قاشق سوپخوری
  • روغن به میزان لازم
  • آب گوشت پیمانه
  • مواد لازم سس پستو:
  • برگ ریحان تازه و پنیر پارمزان از هر کدام 100 گرم
  • سیر ریزشده دو حبه
  • روغن زیتون شش قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه سس پستو:                                                      

 

ابتدا برگ ریحان را ساطوری یا چرخ میکنیم، سپس سیر ریز شده و پنیر پارمزان را به آن افزوده و درمخلوط کن میریزیم. بعد نمک،  فلفل و روغن زیتون را اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم تا سس، نرم و یکنواخت شود.

نکتــه :

میتوانید قبل از قرار دادن داخل فر روی ظرف را فویل بکشید تا کانلولی خشک نشود.

کانلولی از دسته خوراکهای ایتالیایی و نوعی پاستا در سایز بزرگ است که اغلب بصورت لولهای یا صدفی در فروشگاههای بزرگ مواد غذایی به فروش میرسد.

طرز تهیه:                                                              

 

اسم این غذا خیلی عجیب و غریبه اما طعمش فوقالعادهاس...

داخل  ظرف نسوزی را چرب  و فر را با حرارت 180 درجه سانتیگرا د روشن میکنیم. گوشت  را در تابه ای تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود سپس کمی روغن ، پیاز داغ و سیرخرد شده را اضافه میکنیم. قارچها را خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای، رب گوجهفرنگی، نمک و ادویهها به مواد افزوده و مخلوط میکنیم تا قارچها و گوشت سرخ شوند. کف ظرف کمی سس سفید ریخته روی آن کمی پنیر میپاشیم سپس داخل کانلولیها را از مواد گوشتی پر میکنیم و روی سس سفید میچینیم تا ظرف پر شود. در پایان باقی سس سفید را با آب گوشت مخلوط کرده روی کانلولی میدهیم و روی آن را با پنیر میپوشانیم توجه داشته باشید که  مواد یک سانتیمتر از لبه ظرف پایینتر باشد تا موقع جوشیدن در فر سر نرود. کانلولی را به مدت 30 دقیقه در فر میپزیم تا روی آن طلایی شود. پس از پخت با سس پستو سرو میکنیم.


ابلیموگیری جادویی


ابلیموگیری جادویی

دسته لوازم زیردسته لوازم منزل

راحت ترین وسیله برای اب گرفتن انواع مرکبات مثل لیمو پرتقال گریپ فروت نارنج و غیره





کافیست لیمو را از وسط دو نیم کرده و هر نصفه را جداگانه در داخل این ابلیمو گیری بگذارید و دسته را فشار دهید حال شما ابلیمو در اختیار دارید





با این دستگاه بینظیر به ساده ترین شکل ممکن اب هر نوع مرکباتی را میتوانید بگیرید و نوش جان کنید

فروشنده: محصول خرید2

قیمت: 6,000 تومان

درصد :45

روش خرید: برای خرید ابلیموگیری جادویی، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


خرید ابلیموگیری جادویی


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.


طبقه بندی:
ارسال توسط بهاره
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ