خوراک جو با قارچ خامه ای
مواد اولیه :
طرز
تهیه:
اگر شما هم مثل من فکر میکردید که از جو فقط در سوپ و آش میتوان استفاده کرد، کاملا در اشتباهید.
فرانک خانم آذری این خوراک خوشمزه را با جو و انواع سبزیجات تهیه کرده است. برای تهیه این خوراک ابتدا جو
را با مقداری آب در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم تا 30 دقیقه
پخته و نرم شود. بعد آن را از صافی رد میکنیم. کره را ذوب کرده، سیر ریز
خردشده را همراه با پیاز خردشده به آن افزوده و تفت میدهیم تا نرم شود.
قارچ را ورقهای خرد کرده و با پیاز تفت میدهیم تا آب آن کشیده
شود. سه عدد از گوجهفرنگیها را پوست کنده و خرد میکنیم و به قارچ
اضافه کرده و هم میزنیم. شوید و ریحان را ریز خرد کرده و با نمک و فلفل به مواد
افزوده، در انتها جو و خامه را میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم. کف ظرف نسوز
را چرب کرده مواد را داخل آن ریخته و کاملا پهن میکنیم. دو عدد گوجهفرنگی باقیمانده را حلقهای برش زده روی
خوراک قرار میدهیم و روی گوجهفرنگیها پنیرپیتزای رندهشده میریزیم و آن را در فر
با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 30 دقیقه میگذاریم.
هنگام سفارش رنگ مورد علاقه تان را در بخش پیغام تایپ کنید
منطبق با سلیقه شما
بیش از هر کسی خودتان لذت خواهید برد
برای اولین بار در ایران
شیک و زیبا شوید!
حتما باید این کمربند را امتحان کنید.
قیمت :
10800تومان
قیمت : 9000 تومان