X
تبلیغات
رایتل

http://s3.picofile.com/file/7443770107/42358.jpg

http://s3.picofile.com/file/7432033652/zivaralat.jpg

مرتبه
تاریخ : شنبه 31 تیر‌ماه سال 1391

خوراک جو با قارچ خامه ای


http://s1.picofile.com/file/7443456769/634507600676470000.jpg

مواد اولیه :

  • جو پوست‌کنده 150 گرم(یک پیمانه)
  • کره 50گرم
  • قارچ 300 گرم
  • شوید وریحان هر کدام 30 گرم
  • خامه 150 گرم
  • سیر سه حبه
  • پیاز یک عدد
  • گوجه‌فرنگی پنج عدد
  • نمک، فلفل و پنیرپیتزا به میزان لازم

طرز تهیه:                                                                                                                                 

 اگر شما هم مثل من فکر می‌کردید که از جو فقط در سوپ و آش می‌توان استفاده کرد، کاملا در اشتباهید. فرانک خانم آذری این خوراک خوشمزه را با جو و انواع سبزیجات تهیه کرده است.

برای تهیه این خوراک ابتدا جو را با مقداری آب در ظرفی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا 30 دقیقه پخته و نرم شود. بعد آن را از صافی رد می‌کنیم. کره را ذوب کرده، سیر ریز خردشده را همراه با پیاز خردشده به آن افزوده و تفت می‌دهیم تا نرم شود. قارچ را ورقه‌ای خرد کرده و با پیاز تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود. سه عدد از گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنده و خرد می‌کنیم و به قارچ اضافه کرده و هم می‌زنیم. شوید و ریحان را ریز خرد کرده و با نمک و فلفل به مواد افزوده، در انتها جو و خامه را می‌ریزیم و کاملا مخلوط می‌کنیم. کف ظرف نسوز را چرب کرده مواد را داخل آن ریخته و کاملا پهن می‌کنیم. دو عدد گوجه‌فرنگی باقی‌مانده را حلقه‌ای برش زده روی خوراک قرار می‌دهیم و روی گوجه‌فرنگی‌ها پنیرپیتزای رنده‌شده می‌ریزیم و آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 30 دقیقه می‌گذاریم.


هنگام سفارش رنگ مورد علاقه تان را در بخش پیغام تایپ کنید 

منطبق با سلیقه شما

 بیش از هر کسی خودتان  لذت خواهید برد

 برای اولین بار در ایران

 شیک و زیبا شوید! 

حتما باید این کمربند را امتحان کنید.

قیمت : 10800تومان
قیمت : 9000
تومان

خرید پستی           خرید پستی




طبقه بندی:
ارسال توسط بهاره
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ