اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

ماهی قزل الا با بادم

طرز تهیه ماهی قزل الا با بادم


http://s1.picofile.com/file/7445674301/634213740226875000.jpg

مواد اولیه :

  • ماهی قزل‌آلا یک عدد
  • بادام پوست‌گرفته و کره از هر کدام 100 گرم
  • نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم
  • کاهو، خیارشور، گوجه‌فرنگی و جعفری برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه :

 شکم ماهی را چاک کوچکی زده و محتویات آن را خارج کرده، شسته و خشک کنید. با نمک، فلفل و آبلیمو مزه‌دار نمایید. ماهی را در ظرف نسوز گذاشته و کره را قطعه قطعه کرده و روی ماهی قرار دهید، بادام را روی ماهی گذاشته و ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و حرارت فر را به 400 درجه فارنهایت برسانید و 15 دقیقه با این حرارت و 15 دقیقه با حرارت 300 درجه فارنهایت بگذارید بماند تا ماهی پخته و بادام‌ها طلایی شده ولی ماهی زیاد خشک نشود. بعد از طبخ با کمی جعفری خردشده، کاهو، خیارشور و گوجه‌فرنگی تزئین کنید.


گوشواره مداد رنگی

جدیدترین مدل فشن روز

گوشواره کاملا متفاوت

برای علاقمندان طراحی و گرافیک

یاداوری خاطرات مدرسه

تا همچین گوشواره ای دیده بودین؟

طراحی متفاوت و خیره کننده

پیشنهادی برای بهتر شدن

گوشواره منتخب گرافیست ها

با هر خرید 2 جفت گشواره در 2 رنگ متفاوت ارسال میشود.

رنگ مورد نظر خود را در قسمت پیغام ذکر نمایید.

قیمت : 5400تومان
قیمت : 4500
تومان

خرید پستی           خرید پستی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد