اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

بادنجان شکم پاره

بادنجان شکم پاره


http://s3.picofile.com/file/7469284187/634786627835560000.jpg


مواد اولیه :

  • بادنجان                        چهار عدد(440 گرم)
  •  نمک و فلفل سیاه                      به میزان لازم
  •  روغن مایع                              به میزان لازم
  •  کره ذوب شده               1/4پیمانه(40 گرم)
  •  پیاز خرد شده             یک عدد (140 گرم)
  • گوشت چرخ کرده(مخلوط گوسفند و گوساله)         200 گرم
  •  قارچ خرد شده         شش عدد(120 گرم)
  •  رب گوجه‌فرنگی            دو قاشق سوپخوری
  •  خامه                      نصف پیمانه(100 گرم)
  • پنیر گودا رنده شده                     200 گرم

طرز تهیه

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتی‌گراد) تنظیم می‌‌کنیم. بادنجان‌‌ها را از طول برش می‌‌زنیم. از لبه بادنجان‌‌ها گوشت داخل آن را خالی و ریز می‌‌کنیم و در روغن تفت می‌‌دهیم. پیاز را در روغن تفت داده تا نرم و شفاف شود، سپس گوشت را اضافه و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم تا آب آن کشیده شود. قارچ را افزوده و تفت می‌دهیم. رب گوجه‌فرنگی، بادنجان، نمک، فلفل و خامه را افزوده و مخلوط می‌‌کنیم، سپس از روی حرارت برداشته و داخل بادنجان‌‌ها را از مواد پر می‌کنیم. پنیر را روی بادنجان‌ها پاشیده و در ظرف پیرکس کنار هم می‌چینیم و به مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا بپزد.


گردو شکن

گردو شکن


این گردو شکن استفاده می شود برای گردو بادام. شما هروقت بخواهید از مغز های تازه برخوردار میشوید .
این گردو شکن اجازه می دهد به شما که گردو ها را به راحتی و بدون تقلا بشکنید.
طراحی آن به صورتی است که فقط پوسته گردو را می شکند.و مغز ها را به راحتی بیرون می دهد


قیمت: 6,500 تومان

درصد :51

روش خرید: برای خرید گردو شکن، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


خرید گردو شکن


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد