طرز تهیه لازانیای لوله ای با کدو
مواد اولیه :
فیله
مرغ
200 گرم لازانیا
یک
بسته فلفل دلمهای
رنگی از هر کدام
یک عدد پیاز بزرگ
یک عدد کدو سبز قلمی
دو عدد پنیر پارمزان
دو قاشق سوپخوری پنیر چدار یک
پیمانه روغن زیتون،
نمک و فلفل و شیر
به میزان لازم طرز تهیه لازانیا
را طبق دستور پخت در آبجوش قرار میدهیم؛
بعد آبکش کرده، هر ورق را جداگانه لبه آبکش قرار داده و با برس روغن میمالیم
تا ورقههای لازانیا به هم نچسبد. فیله مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک، فلفل
سیاه مخلوط کرده و کنار میگذاریم
تا مزهدار شود. فلفل دلمهای، کدو و پنیر چدار را به صورت خلالی
خرد میکنیم. داخل تابه مقداری روغن ریخته، روی حرارت قرار میدهیم
تا داغ شود سپس پیاز خلال شده را درون تابه میریزیم
و کمی هم میزنیم تا نرم شود، سپس کدو و فلفل دلمهای
را اضافه میکنیم. مرغ را هم جداگانه تفت داده به این مواد میافزائیم
و سپس نمک و فلفل زده از روی حرارت بر میداریم.
پنیر چدار و پارمزان را هم اضافه میکنیم. یک
ورقه لازانیا را در سینی قرار میدهیم،
مقداری از مواد را روی یک قسمت از لازانیا قرار داده و شروع به لوله کردن مینمائیم.
داخل ظرف پیرکس یا مخصوص فر کمی شیر ریخته و لازانیاهای لوله شده را کنار هم میچینیم.
در پایان مقداری پنیر پارمزان روی لازانیا پاشیده، سس میریزیم
و درون فر از قبل گرم شده در طبقه وسط با حرارت 200 درجه سانتیگراد
به مدت 15 الی 20 دقیقه میگذاریم
تا بپزد. مواد لازم برای سس لازانیا
سیر له شده دو حبه
پیاز نگینی خرد شده یک عدد
کره 25 گرم
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
ادویه مخصوص لازانیا یک قاشق چایخوری
آب گوجهفرنگی یک پیمانه
فلفل تند ریز خرد شده یک عدد
طرز تهیه سس لازانیا سیر، پیاز و کره را داخل
تابهای ریخته و پس از سبک شدن ادویهها را اضافه میکنیم، سپس آب
گوجهفرنگی، نمک و فلفل را افزوده و میگذاریم تا سس جا بیفتد. نکــته: به جای پنیر چدار میتوان از پنیر موتزارلا(مخصوص پیتزا) استفاده کرد. میتوان فیله گوشت
گوسفندی را هم به جای فیله مرغ به کار برد.
آموزش آشپزی ایتالیایی
توسط استاد بین المللی آشپزی په په
شما هم در آشپزی حرفه ای شوید!!!
آموزش بیش از یکصد نوع پیتزا!
مجموعه کاملا تصویری به زبان فارسی
بسیار مفید و فوق العاده برای بانوان ایرانی
مخصوص عاشقان غذاهای ایتالیایی
یادگیری انواع پاستاهای معروف ایتالیایی
با غذاهای جدید و خوشمزه همسر و فرزندانتان را غافلگیر کنید!
یادگیری طبخ هر آنچه در غذاها، دسرها
و سالادهای ایتالیایی وجود دارد!
2 CD
قیمت :
7800تومان
قیمت : 6500 تومان