X
تبلیغات
رایتل

http://s3.picofile.com/file/7443770107/42358.jpg

http://s3.picofile.com/file/7432033652/zivaralat.jpg

مرتبه
تاریخ : شنبه 29 تیر‌ماه سال 1392

ترافل خرما


http://s3.picofile.com/file/7854084622/137426182414.jpg


مواد لازم :
خرما : ۲۰۰ گرم
گردو : ۳۰ گرم
بیسکوئیت پتی بور : ۳۰ گرم یا ۵ تا بیسکوئیت
پودر نارگیل : به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی  برای تزئین
 
طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو برای ۱ تا ۲ دقیقه داخل آب جوش بریزید .
 بعد اونها رو ابکش کنید.
 و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.
 هسته خرما رو هم در بیارید.
 گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.
 
بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.
 
خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم…
 
و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .
 
دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.
 
و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.
 و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین…

 و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید. با این مقدار مواد حدود ۲۲ تا ترافل به دست میاد.



شابلون فرنچ ناخن

پدیده زیبایی سال 2012

برای اولین بار در ایران

بهترین برای قرینه سازی و متعادل سازی ناخن

با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان

مثل حرفه ای ها فرنچ کنید

شما با این ابزار بینظیر تبدیل به یک آرایشگر حرفه ای می شوید!

هر بسته شامل دو ورق شصت تایی شابلون می باشد

بدون نیاز به یادگیری فرنچ فقط در چند دقیقه

به آرایشگری توانا ، ماهر و به روز تبدیل شوید

برای خانم های مشکل پسند و خوش سلیقه

ناخنهای زیبا = دستان زیبا

قیمت : 6600تومان
قیمت : 5500
تومان

خرید پستی           خرید پستی




طبقه بندی:
ارسال توسط بهاره
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ