اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

خورش ماست

طرز تهیه خورش ماست


http://s1.picofile.com/file/7355513438/07d89e95ee573488b651eef08d4c6f7a.jpg


مواد لازم :
گوشت گردن با استخوان حدود 1250 گرم، ماست 7 کیلو گرم
شکر 1.5 تا 2 لیوان، زعفران ساییده شده 1قاشق مربا جوری گلاب 0.5 استکان، تخم مرغ 6 عدد
برای دیدن دستور پخت به ادامه مطلب مراجعه فرمایید

نگین بینی

متمایز و خیره کننده شوید

با قابلیت استفاده آسان

بدون نیاز به سوراخ کردن

بسیار زیبا و درخشنده با کیفیتی بسیار عالی

 مناسب برای تمام خانم های شیک و با سلیقه

 با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان زیبایی خود را چند برابر کنید

پابه پای مد روز گام بردارید

فقط با یک نگین کوچک زیبایی خود را چندین برابر کنید

زیبا شیک و منحصر بفرد

محصولی بسیار زیبا و پر طرفدار

درخشان و خیره کننده


قیمت : 5880تومان
قیمت : 4900
تومان

خرید پستی           خرید پستی




کلمات کلیدی :طرز تهیه خورش ماست ، خورش ماست ، اش ماست ، طرز تهیه خورش ماست زعفرانی ، خورش ماست زعفرانی

طرز تهیه :گوشت را همراه با 1 عددپیاز و آب می پزیم تا خوب پخته شود و یک استکان آب داشته باشد . آنرا از استخوان جدا کرده خوب می کوبیم البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ قرار داده و با گوشت کوب آنرا خوب نرم کرد . در حین کوبیدن آب باقیمانده را به آن اضافه می کنیم تا گوشت سفید شود . تخم مرغها را دانه دانه شکسته می کوبیم ,در ضمن کوبیدن اگر رگ در گوشت بود از آن جدا کرده ماست را که قبلاً کیسه انداخته تا حدود 2.5 کیلو گرم شود ملاقه ملاقه اضافه می کنیم و به کوبیدن ادامه می دهیم تا ماست تمام شود . ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده شکر و گلاب را اضافه می کنیم و آنرا هم می زنیم , مایه کم کم رقیق می شود و جوش می خورد . زعفران را که در آب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم وشعله را خاموش می کنیم . رنگ دلخواه که بدست آمد در ظرف می کشیم رویش را با زرشک وخلال پسته تزیین می نماییم . پس از این که خورش ولرم شد دو مرتبه سفت می شود . معمولاً خورش ماست را سرد میل می نمایند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد