اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

دسر هلو اناناس

دسر هلو اناناس


http://s3.picofile.com/file/7370580642/634714694989631113.jpg

مواد اولیه :

پودر ژلاتین 15 گرم

 آب سرد              3/1پیمانه

 شیر                           1 و 4/1 پیمانه

 شکر یک پیمانه

 خامه صبحانه                     یک پیمانه یا 250 گرم

 ماست شیرین                           1 و 4/1 پیمانه

 وانیل             4/1 قاشق چایخوری

 کمپوت هلو نصف پیمانه

 کمپوت آناناس نصف پیمانه


طرز تهیه:                                                          

ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار می‌‌دهیم تا شفاف شود. شیر و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود. وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت برمی‌داریم تا از حرارت آن کاسته شود . ژلاتین که کمی سرد شد به شیر اضافه کرده با همزن دستی مرتب هم می‌زنیم. ماست و خامه را زده (یا همزن دستی) و به مواد بالا اضافه می‌کنیم. میوه‌ها را خرد کرده داخل مواد می‌ریزیم. ظرف دسر را با کمی روغن مایع چرب کرده و مواد را در آن ریخته و در یخچال سه ساعت قرار می‌دهیم.

نکتـه:

اگر ماست ترش بود مقداری شکر اضافه می‌کنیم.

در صورت تمایل می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کنید تا دسر خوشرنگ شود.



کلمات کلیدی : دسر هلو ، انواع دسر هلو ، طرز تهیه دسر هلو ، دسر با هلو ، دسر هلو و اناناس

دسر اناناس ، طرز تهیه دسر اناناس ، دسر ماست و اناناس ، دسر ماست با اناناس

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد