دسر هلو اناناس
مواد اولیه :
پودر ژلاتین 15 گرم
آب سرد 3/1پیمانه
شیر 1 و 4/1 پیمانه
شکر یک پیمانه
خامه صبحانه یک پیمانه یا 250 گرم
ماست شیرین 1 و 4/1 پیمانه
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
کمپوت هلو نصف پیمانه
کمپوت آناناس نصف پیمانه
طرز تهیه:
ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود. شیر و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود. وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم تا از حرارت آن کاسته شود . ژلاتین که کمی سرد شد به شیر اضافه کرده با همزن دستی مرتب هم میزنیم. ماست و خامه را زده (یا همزن دستی) و به مواد بالا اضافه میکنیم. میوهها را خرد کرده داخل مواد میریزیم. ظرف دسر را با کمی روغن مایع چرب کرده و مواد را در آن ریخته و در یخچال سه ساعت قرار میدهیم.
نکتـه:
اگر ماست ترش بود مقداری شکر اضافه میکنیم.
در صورت تمایل میتوانید از رنگ خوراکی استفاده کنید تا دسر خوشرنگ شود.
کلمات کلیدی : دسر هلو ، انواع دسر هلو ، طرز تهیه دسر هلو ، دسر با هلو ، دسر هلو و اناناس
دسر اناناس ، طرز تهیه دسر اناناس ، دسر ماست و اناناس ، دسر ماست با اناناس