مدل موی عروس (1)
برای دیدن عکس ها به ادامه مطلب مراجعه کنید
CK ساعت مچی
در 7 رنگ متنوع و زیبا
ویژه افراد خوش سلیقه
یک ساعت فوق العاده شیک و جدید
برای شما که می خواهید به روز باشید
راز شیک پوش شدن اینجاست
ساعتی فوق العاده زیبا برای نسل جوان
دستان شما در اختیار جذابیت ...
به همراه کتاب زیورالات به عنوان هدیه
قیمت :
10800تومان
قیمت : 9000 تومان
کلمات کلیدی : مدل موی عروس ، جدیدترین مدل موی عروس ، شنیون موی عروس ، موی عروس
ادامه مطلب ...عکس های شهنام شهابی
برای دیدن عکس ها به ادامه مطلب مراجعه کنید
انگشتر Valentina
گالانتین بلدرچین
مواد اولیه :
بلدرچین درشت چهار عدد
آبلیمو ترش سه قاشق سوپخوری (42 میلیلیتر)
روغن زیتون سه قاشق سوپخوری (42 میلیلیتر)
زعفران ساییده و حل شده 4/1پیمانه (40 میلیلیتر)
نمک و فلفل سیاه پودر شده به میزان لازم
سبزی خرد شده (مرزه، ترخان، گشنیز و جعفری) 500 گرم
سیر خرد شده پنج حبه (20 گرم)
روغن مایع به میزان لازم
پیاز داغ 4/1پیمانه (12 گرم)
گردوخرد شده نصف پیمانه
دانه انار ساییده شده یک قاشق سوپخوری (10 گرم)
رب انار 4/1 پیمانه (35 گرم)
پیاز دو عدد (280 گرم)
گوجه فرنگی چهار عدد (400 گرم)
فلفل دلمهای دو عدد (200 گرم)
طرز تهیه در ابتدا برای بدون
استخوان نمودن
بلدرچین، با پشت چاقو قوزک پای آن را میشکنیم، سپس با نوک چاقو از قسمت
دنبالچه گوشت را از
استخوان پشت جدا میکنیم
تا به مفصل ران برسیم که به استخوان پشت بلدرچین وصل شده است. اول مفصل را
جدا
کرده پس از آن گوشت ران را از استخوان جدا نموده، همین عمل را برای ران
دیگر انجام
میدهیم. سپس استخوان پشت
و استخوان سینه را جدا میکنیم غضروف بال را هم جدا نموده، استخوان بال را
نیز کاملا
در میآوریم (فقط نوک بال
باقی بماند) قسمت برش پوست گردن را با سوزن و نخ از یک جهت میدوزیم سپس با
نیمی از آبلیمو،
روغن زیتون، زعفران، نمک و فلفل داخل آن را مزهدار کرده کنار میگذاریم
مواد داخل بلدرچینها را هم آماده میکنیم. سبزیجات معطر را به همراه
سیر در روغن تفت داده به ترتیب پیازداغ، گردو، دانه انار، رب انار مقداری
از
زعفران، نمک و فلفل را افزوده و تفت میدهیم. بعد با مواد آماده شده داخل
بلدرچینها را پر میکنیم به این صورت که ابتدا بال و
رانها را پر نموده، بعد
بقیه قسمت را تا به گردن از مواد پر مینماییم. در پایان شکم بلدرچینها را
دوخته یا با خلال چوبی به
هم وصل میکنیم بلدرچین را با
دست فرم داده به طوری که شکل اولیه خود را پیدا کند. پیاز، گوجهفرنگی و
فلفل دلمهای را حلقهای خرد کرده در سینی چرب شده روی
هم میچینیم. سپس بلدرچینها را روی آنان قرار داده مابقی
زعفران را با یک قاشق سوپخوری روغن زیتون، کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و با
قلممو روی بلدرچین مالیده روی آن را
با فویل میپوشانیم در طبقه وسط
فری که با حرارت 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتیگراد) گرم شده به مدت یک
ساعت میگذاریم. سپس فویل را برمیداریم تا روی آنها کاملا طلایی
شود. از فر بیرون آورده نخ آن را کشیده به دلخواه تزیین و سرو میکنیم.
با هر خرید 2 جفت گشواره در 2 رنگ متفاوت ارسال میشود.
رنگ مورد نظر خود را در قسمت پیغام ذکر نمایید.
فقط چند قدم با جذابیت فاصله دارید
طرحی جدید برای افرادی که میخواهند جذاب باشند
از اولین کسانی باشید که این گوشواره را امتحان می کنند !!!
مدل بسیار زیبا و جذاب برای تمام سلیقه ها
خود را با مد فصل جدید هماهنگ کنید
قیمت :
5400تومان
قیمت : 4500 تومان
خوراک دل مرغ
مواد اولیه :
دل مرغ یک بسته
پیاز درشت دو تا سه عدد
سیبزمینی متوسط دو عدد
گوجهفرنگی متوسط پنج عدد
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
ادویه یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه دل مرغ را پاک و رگهای
اضافه را کوتاه میکنیم سپس از وسط نصف کرده لختههای
خونی را خارج مینماییم. پس از شستن میگذاریم
تا آب اضافه آن برود. پیازها را خلالی خرد کرده و
در روغن تفت میدهیم. هر چه پیاز این غذا بیشتر باشد موجب خوشمزه شدن آن میشود.
زردچوبه، ادویهها و رب گوجهفرنگی را
اضافه میکنیم پس از کمی تفت خوردن دلها
را افزوده و مقداری تفت میدهیم. گوجهفرنگیها
را پوست و خرد نموده و به خوراک اضافه میکنیم. سیبزمینیها را مکعبی خرد کرده و تفت داده،
قدری نمک و فلفل میزنیم سپس داخل خوراک میریزیم. در پایان پودر سیر و نمک را به غذا اضافه میکنیم. در ظرف را بسته و پس از پنج
دقیقه خوراک را در ظرف مورد نظر سرو مینماییم. نکته: پیاز این غذا را زیاد سرخ
نکنید تا موجب خوشمزهتر شدن خوراک شود.
دانشمند کوچولو
مجموعه بی نظیر آموزشی مخصوص کودکان
سری کامل
ویژه کودکان 3 ماهه تا 6 ساله !
استعداد کودک خود را در 3 ماهگی شکوفا کنید!
بهترین مجموعه برای آموزش صحیح از ابتدای کودکی
مجموعه برتر به انتخاب چند مجله معتبر آمریکا و اروپا
کودک دلبند شما خیلی زودتر از دیگر کودکان
با مفاهیم مختلف آشنا می شود !
با اعداد و حروف و اسامی و علوم
به جذابترین شکل آشنا می شود !
7 DVD
قیمت :
17400تومان
قیمت : 14500 تومان
خوراک جو با قارچ خامه ای
مواد اولیه :
طرز
تهیه:
اگر شما هم مثل من فکر میکردید که از جو فقط در سوپ و آش میتوان استفاده کرد، کاملا در اشتباهید.
فرانک خانم آذری این خوراک خوشمزه را با جو و انواع سبزیجات تهیه کرده است. برای تهیه این خوراک ابتدا جو
را با مقداری آب در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم تا 30 دقیقه
پخته و نرم شود. بعد آن را از صافی رد میکنیم. کره را ذوب کرده، سیر ریز
خردشده را همراه با پیاز خردشده به آن افزوده و تفت میدهیم تا نرم شود.
قارچ را ورقهای خرد کرده و با پیاز تفت میدهیم تا آب آن کشیده
شود. سه عدد از گوجهفرنگیها را پوست کنده و خرد میکنیم و به قارچ
اضافه کرده و هم میزنیم. شوید و ریحان را ریز خرد کرده و با نمک و فلفل به مواد
افزوده، در انتها جو و خامه را میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم. کف ظرف نسوز
را چرب کرده مواد را داخل آن ریخته و کاملا پهن میکنیم. دو عدد گوجهفرنگی باقیمانده را حلقهای برش زده روی
خوراک قرار میدهیم و روی گوجهفرنگیها پنیرپیتزای رندهشده میریزیم و آن را در فر
با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 30 دقیقه میگذاریم.
هنگام سفارش رنگ مورد علاقه تان را در بخش پیغام تایپ کنید
منطبق با سلیقه شما
بیش از هر کسی خودتان لذت خواهید برد
برای اولین بار در ایران
شیک و زیبا شوید!
حتما باید این کمربند را امتحان کنید.
قیمت :
10800تومان
قیمت : 9000 تومان