اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

گالانتین بلدرچین

گالانتین بلدرچین


http://s1.picofile.com/file/7443457418/634778900057436250.jpg

مواد اولیه :

  • بلدرچین درشت                                                                           چهار عدد

     آب‌لیمو ترش                                     سه قاشق سوپخوری (42 میلی‌لیتر)

     روغن زیتون                                            سه قاشق سوپخوری (42 میلی‌لیتر)

     زعفران ساییده و حل شده                                     4/1پیمانه (40 میلی‌لیتر)

     نمک و فلفل سیاه پودر شده                                                به میزان لازم

    سبزی خرد شده (مرزه، ترخان، گشنیز و جعفری)                               500 گرم

     سیر خرد شده                                                         پنج حبه (20 گرم)

     روغن مایع                                                              به میزان لازم

     پیاز داغ                                                                 4/1پیمانه (12 گرم)

     گردوخرد شده                                                              نصف پیمانه

     دانه انار ساییده شده                                یک قاشق سوپخوری (10 گرم)

     رب انار                                                                   4/1 پیمانه (35 گرم)

    پیاز                                                                                دو عدد (280 گرم)

     گوجه فرنگی                                                            چهار عدد (400 گرم)

     فلفل دلمه‌ای                                                             دو عدد (200 گرم)

 

طرز تهیه

در ابتدا برای بدون استخوان نمودن بلدرچین، با پشت چاقو قوزک پای آن را می‌شکنیم، سپس با نوک چاقو از قسمت دنبالچه گوشت را از استخوان پشت جدا می‌کنیم تا به مفصل ران برسیم که به استخوان پشت بلدرچین وصل شده است. اول مفصل را جدا کرده پس از آن گوشت ران را از استخوان جدا نموده، همین عمل را برای ران دیگر انجام می‌دهیم. سپس استخوان پشت و استخوان سینه را جدا می‌کنیم غضروف بال را هم جدا نموده، استخوان بال را نیز کاملا در می‌آوریم (فقط نوک بال باقی بماند) قسمت برش پوست گردن را با سوزن و نخ از یک جهت می‌دوزیم سپس با نیمی از آبلیمو، روغن زیتون، زعفران، نمک و فلفل داخل آن را مزه‌دار کرده کنار می‌گذاریم مواد داخل بلدرچین‌ها را هم آماده می‌کنیم. سبزیجات معطر را به همراه سیر در روغن تفت داده به ترتیب پیازداغ، گردو، دانه انار، رب انار مقداری از زعفران، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم. بعد با مواد آماده شده داخل بلدرچین‌ها را پر می‌کنیم به این صورت که ابتدا بال و ران‌ها را پر نموده، بعد بقیه قسمت را تا به گردن از مواد پر می‌نماییم. در پایان شکم بلدرچین‌ها را دوخته یا با خلال چوبی به هم وصل می‌کنیم بلدرچین را با دست فرم داده به طوری که شکل اولیه خود را پیدا کند. پیاز، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را حلقه‌ای خرد کرده در سینی چرب شده روی هم می‌چینیم. سپس بلدرچین‌ها را روی آنان قرار داده مابقی زعفران را با یک قاشق سوپخوری روغن زیتون، کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و با قلم‌مو روی بلدرچین مالیده روی آن را با فویل می‌پوشانیم در طبقه وسط فری که با حرارت 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتی‌گراد) گرم شده به مدت یک ساعت می‌گذاریم. سپس فویل را برمی‌داریم تا روی آنها کاملا طلایی شود. از فر بیرون آورده نخ آن را کشیده به دلخواه تزیین و سرو می‌کنیم.


با هر خرید 2 جفت گشواره در 2 رنگ متفاوت ارسال میشود.

رنگ مورد نظر خود را در قسمت پیغام ذکر نمایید.

فقط چند قدم با جذابیت فاصله دارید

طرحی جدید برای افرادی که میخواهند جذاب باشند

از اولین کسانی باشید که این گوشواره را امتحان می کنند !!!

مدل بسیار زیبا و جذاب برای تمام سلیقه ها

خود را با مد فصل جدید هماهنگ کنید

قیمت : 5400تومان
قیمت : 4500
تومان

خرید پستی           خرید پستی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد