سوفله پاستا و بروکلی
مواد اولیه:
کلم بروکلی خرد شده 150 گرم
ژامبون خرد شده 150 گرم
تخممرغ پنج عدد
پاستا فتوچینی 150 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
نمک و فلفل نیمکوب به میزان لازم
روغن زیتون سه قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
فرا را با حرارت 180 سانتیگراد درجه روشن کرده و ظرف مناسب سوفله را چرب میکنیم. پاستا را در آب جوش ریخته و مثل ماکارونی آبکش مینماییم. در کاسهای کلم بروکلی، ژامبون، تخممرغ، پاستا، نمک، فلفل، روغن زیتون و 70 گرم پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل ظرف میریزیم. سپس روی مواد را با پنیر پوشانده به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار میدهیم تا تخممرغها بسته و روی سوفله طلایی شود.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
سشوار مسافرتی | پرز گیر لباس | mp3(ipod) | چای ساز مسافرتی فندکی | ||||
یک سشوار مسافرتی پر قدرت و کم حجم |
پرز و گوله های روی لباس شما را گرفته و لباس شما را تمیز و نو میکند. |
mp3(ipod) |
چای ساز مسافرتی فندکی و USB |
||||
19,500 تومان | ![]() |
24,000 تومان | ![]() |
13,500 تومان | ![]() |
11,500 تومان | ![]() |