اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

چای زنجبیل و دارچین

چای زنجبیل و دارچین 


http://s3.picofile.com/file/7377597632/634719930777812500.jpg

مواد اولیه :


زنجبیل تازه 100 گرم

 چوب دارچین 50 گرم

 آب جوش دو پیمانه


طرز تهیه:                                                                                                      

 

پوست زنجبیل را گرفته و آن را قطعه قطعه می‌کنیم و با دو پیمانه آب جوش درون قوری ریخته و روی بخار کتری یا سماور می‌‌گذاریم. پس از 30 دقیقه چوب دارچین را هم به آن اضافه کرده و 15 دقیقه اجازه می‌دهیم تا به همان حالت بماند و دم بکشد.


کلمات کلیدی : طرز تهیه چای دارچین ، طرز تهیه چای زنجبیل ، چای دارچین ، چای زنجبیل ، طرز تهیه چای دارچین و زنجبیل


عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول




گوشواره گل( صورتی ) گوشواره گل( سبز ) گوشواره گل( قرمز) گوشواره گل( مشکی)




خود را با مد فصل جدید هماهنگ کنید...

خود را با مد فصل جدید هماهنگ کنید...

خود را با مد فصل جدید هماهنگ کنید...

خود را با مد فصل جدید هماهنگ کنید...





6,800 تومان خرید گوشواره گل( صورتی ) 6,800 تومان خرید  گوشواره گل( سبز )  6,800 تومان خرید  گوشواره گل( قرمز)  6,800 تومان خرید گوشواره گل( مشکی)

ساندویچ صبحانه

ساندویچ صبحانه 


http://s3.picofile.com/file/7377597739/634714708516180743.jpg


مواد اولیه :

نان مینی‌برگر                       سه عدد

پنیر خامه‌ای                  70 گرم

 کره                  30 گرم

 پنیر گودا                  چهار ورق

 خیار                  دو عدد

 گوجه‌فرنگی                  یک عدد

فلفل دلمه‌ای سبز و زرد          یک عدد

 کاهو                  دو برگ

 جعفری تازه                  به میزان لازم

طرز تهیه:                                                                                                             

ابتدا نان‌ها را از وسط برش داده سپس بر روی سطح داخلی آنها یک لایه پنیر خامه‌ای و یک لایه نازک کره می‌مالیم. خیارها و گوجه‌فرنگی را حلقه‌ای خرد کرده و بر روی پنیر می‌گذاریم.

فلفل دلمه‌ای‌ها را نیز حلقه کرده و به ساندویچ می‌افزاییم و روی آن یک لایه پنیر گودا نیز قرار می‌دهیم. در آخر یک برگ کاهو و چند شاخه جعفری تازه نیز گذاشته و ساندویچ را میل می‌کنیم.



عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول




گردنبند مدل فروهر(همراه زنجیر ) گوشواره اسپرت chanel گوشواره اسپرت طرح برف گوشواره اسپرت کد 120




طراحی بسیار شیک و درخشان (با سطوح براق) همراه زنجیر ....

برای شما که می خواهید به روز باشید ....

برای شما که می خواهید به روز باشید ساخته شده از تتانیوم ...

برای شما که می خواهید به روز باشید ساخته شده از تتانیوم ....





8,800 تومان خرید  گردنبند مدل فروهر(همراه زنجیر )  8,800 تومان خرید  گوشواره اسپرت chanel  8,800 تومان خرید  گوشواره اسپرت طرح برف  8,800 تومان خرید گوشواره اسپرت کد 120

عروسک شکرستان

فروش عروسک های شکرستان

عروسک اسکندر شکرستان

عروسک اسکندر شکرستان

عروسک اسکندر شکرستان   جنس این عروسک تماما پارچه و داخل آن با الیاف طبیعی و پنبه پر شده است.جنس این عروسک تماما پارچه و داخل آن با الیاف طبیعی و پنبه پر شده است.طراحی لباس ...
قیمت: 100000 ریال
ادامه مطلب ...

سبد گل

سبد گل 


http://www.laosflower.com/images/44roses%5B2340%5D.jpg




جعبه کادویی سری سه تایی

جعبه کادویی سری سه تایی

دسته لوازم زیردسته هدایا

جعبه های کادویی کم ارتفاع سری سه تایی با کیفیت بالاوقیمت مناسب، دست ساز، بسیار محکم والبته زیبا، اندازه جعبه ها به ترتیب 20در25س، 15در20س، 10در15س، این سری سه تایی باکس جزء پرطرفدارترین محصولات ماست، رنگ بندی آن به سلیقه مشتری قابل تغییر است، مناسب برای هدیه دادن انواع لباس وپوشاک، کتاب حتی حجیم وبا وزن زیاد ،انواع سرویس های جواهرات از اصل یا بدل...

فروشنده: کادو و هدیه سرای کلبه هنر

قیمت: 7,500 تومان

درصد :10

روش خرید: برای خرید جعبه کادویی سری سه تایی، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


خرید جعبه کادویی سری سه تایی


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.


























کلمات کلیدی : تزیین سبد گل ،سبد گل ، جدید ترین سبد گل ، دسته گل ، سبد گل برای تولد ، سبد گل برای خواستگاری ، سبد گل تولد ، سبد گل خواستگاری ، سبدگل خشک ، دسته گل تولد ، دسته گل برای تولد ، دسته گل زیبا

ادامه مطلب ...

ترشی لیته چرخ کرده

ترشی لیته چرخ کرده 


http://s3.picofile.com/file/7375950428/634666581403795811.jpg

مواد اولیه :

 بادنجان ترشی بدون تخم                                                                            دو کیلوگرم

 هویج                                                                                      یک کیلوگرم

 گل کلم                                                                                    یک کیلوگرم

 سیب‌ ترشی                                                                             500 گرم

 موسیر                                                                                     300 گرم

 کرفس                                                                                         دو ساقه

سبزی ترشی(نعنا، ترخان، جعفری، گشنیز و ریحان)                                               500 گرم

تخم گشنیز                                                                       یک قاشق غذاخوری

 ادویه ترشی                                                                    دو قاشق غذاخوری

 سیاه‌دانه                                                                      یک قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل                                                                 به میزان لازم

 

طرز تهیه :                                                                                                                       

بادنجان‌ها را روی شعله گاز یا فر کباب کرده تا حدی که پوست آنها به راحتی کنده شود و گوشت آنها کاملا بپزد. بعد از جدا کردن پوست، بادنجان‌ها را در آبکش یا الک ریخته و روی آن پارچه می‌کشیم و شیئی سنگین روی پارچه قرار می‌دهیم و به مدت یک روز می‌گذاریم تا آب بادنجان‌ها کاملا گرفته شود. بعد از آن بادنجان‌ها را روی یک پارچه دیگر می‌‌گذاریم تا به مدت یک روز دیگر بماند و رطوبت آنها کاملا گرفته شود. سپس مقداری نمک روی آنها پاشیده و ساطوری می‌کنیم و مقداری سرکه روی آنها ریخته و هم می‌زنیم تا شل شوند. سبزی‌های شسته شده را خشک می‌کنیم و بعد از این‌که رطوبت آنها از بین رفت چرخ کرده و بلافاصله در سرکه می‌ریزیم. هویج گل‌کلم، کرفس و سیب‌ ترشی را ریز خرد کرده کمی نمک به آنها پاشیده روی پارچه به مدت یک روز می‌گذاریم تا کاملا خشک شود بعد به مواد دیگر اضافه می‌کنیم. سپس فلفل، ادویه ترشی، سیاه‌دانه و تخم گشنیز را در تابه تفت داده، آسیاب کرده و داخل مواد می‌‌ریزیم و موسیرها را نیز به مواد اضافه می‌کنیم. به اندازه‌ای سرکه می‌ریزیم که مواد شل نشود و روی آنها را کاملا سرکه بگیرد. در ظرف را می‌بندیم و بعد از یک هفته تمام مواد ترشی را چرخ می‌کنیم.




کلمات کلیدی : طرز تهیه ترشی لیته ، ترشی لیته