طرز تهیه رشته پلو با برگه زردالو
مواد اولیه :
مرغ پخته شده یک عدد
برنج دو پیمانه
رشته پلویی یک پیمانه
برگه زردآلو 100 گرم
پیاز سرخ شده دو عدد
کره 100 گرم
زعفران دم کرده یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
کشمش برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه برنج را خیس کرده و بعد از یک ساعت در آب جوش میریزیم، زمانی که به حد آبکشی رسید رشته
پلویی را اضافه و آن را آبکش میکنیم. برگهها را با کره و زعفران تفت میدهیم سپس پیاز سرخ شده را همراه نمک و
فلفل اضافه میکنیم. مرغ پخته شده را ریش ریش کرده، به
مواد افزوده و در لابهلای برنج قرار میدهیم تا زمانی که برنج دم بکشد. کشمش را
سرخ کرده و برای تزئین روی برنج همراه با برگههای تفت داده و مرغ ریش ریش شده میریزیم.
آموزش ترفندهای عکاسی
بدون نیاز به هزینه های گزاف
با ساده ترین شیوه ها در منزل
عکسهای حرفه ای بگیرید.
شکار صحنه های حساس و هیجان انگیز
تکنیکها و راه هایی که هر عکاس باید آنرا بداند
خلق صحنه های باور نکردنی و ماندگار
آشنایی با اصطلاحات رایج عکاسی
مجموعه آموزش تکنیک ها، ترفندها و فنون عکاسی
ویژه دانشجویان رشته هنر و عکاسی
حرفه ای بودن را تجربه کنید
امروزه عکاسی یکی از پر درآمدترین مشاغل دنیاست
با آموزش این هنر به صورت حرفه ای
شروع به کسب درآمد از این هنر خواهید کرد
قیمت :
6600تومان
قیمت : 5500 تومان