اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

دلمه کلم با گوشت مرغ یا بوقلمون

دلمه کلم با گوشت مرغ یا بوقلمون


http://s2.picofile.com/file/7355979993/203311.jpg

مواد لازم :
یک کلم حدود 1 تا 5/1 کیلو گرم ،گوشت سینه مرغ یا بوقلمون نیم کیلو گرم سیب زمینی پخته شده 2 عدد کوچک ، زنجبیل یک سوم قاشق چایخوری قارچ ریز شده 250 گرم ، پیازچه 5 عدد ، نمک و فلفل بمقدار لازم ، سیر رنده شده 2 حبه

طرز تهیه : یک قابلمه بزرگ را آب کرده روی حرارت قرار می دهیم تا آ ب جوش اید 3 قاشق غذا خوری پر نمک داخل ان ریخته برگهای اطراف کلم را جدا کرده تا به برگهای تازه برسیم . آنرا با کارد تیز جدا می کنیم و داخل آب جوش حدود چند ثانیه قرار می دهیم سپس از داخل آب جوش بیرون آورده داخل ظرفی که محتوی آب سد است قرار می دهیم . ورقه های برگ کلم را از داخل اب سرد بیرون اورده روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و روی انرا می اندازیم حال گوشت سینه مرغ یا بوقلمون را ریز خرد کرده قارچ را ریز خرد می کنیم . پیازچه ها را ریز خرد کرده سیب زمینی پخته شده را از رنده درشت رد کرده و قسمت وسط کلم را ریز خرد می کنیم حدود 1 لیوان این مواد را در ظرفی ریخته نمک و فلفل و زنجبیل و سیر را اضافه می کنیم . با دست مایه را مخلوط می کنیم . مواد آماده پیچیدن است . برگهای آماده را برداشته یک قاشق از مواد را داخل برگ کلم قرار داده آنرا می پیچیم . دلمه های پیچیده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه ای که در آن آب است قرار می دهیم و روی حرارت می گذاریم در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند . حدود 2 ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است

هم استراحت کنید هم زبان یاد بگیرید//اصل


هم استراحت کنید هم زبان یاد بگیرید//اصل


قیمت: 7,000 تومان

درصد :50



خرید هم استراحت کنید هم زبان یاد بگیرید//اصل


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.


کلمات کلیدی :طرز تهیه دلمه کلم ُ دلمه کلم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد