اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

دلمه پیاز

دلمه پیاز



مواد لازم :
سیب زمینی متوسط پخته شده رنده شده 3 عدد سبزی دلمه (شوید- مرده – ترخون-گشنیز-نعناع-تره و جعفری) نیم کیلوگرم پیاز بزرگ ریز شده سرخ کرده 1 عدد ، سیر 1 حبه ، گوشت چرخ کرده 200 گرم نمک و فلفل بمقدار لازم ، پنیر پیتزا 150 گرم ، کره 30 گرم ، پیاز بزرگ یک اندازه 10 عدد

طرز تهیه : گوشت چرخ شده را همراه با فلفل و نمک وسیر رنده شده تفت می دهیم سپس پیاز سرخ شده را اضافه می کنیم . سبزی های ریز شده را هم با بقیه مواد کمی تفت داده شعله را خاموش کرده سیب زمینی رنده شده را همراه با پنیر رنده شده به آن اضافه کرده و داخل پیازها را که به طریق زیر آماده کرده ایم با این مواد پر می کنیم . کف ظرف دلخواه را با کره چرب کرده دلمه ها را در آن قرار می دهیم و بقیه کره را در لابلای دلمه ها قرار می دهیم و ظرف را در فر که قبلا با حرارت 400 درجه داغ کرده ایم قرار می دهیم . بمدت 20 دقیقه می پزیم حدود 15 دقیقه هم اب حرارت 250 درجه طریقه آماده کردن پیاز : پیاز را پوست گرفته ته انرا کمی جدا میکنیم طوریکه پره ها از هم جدا نشوند . بمدت 15 دقیقه در آب می جوشانیم بعد از ان بیرون آورده در ابکش قرار می دهیم تا خنک شوند . سر انرا با کارد برداشته ارام داخل انرا خالی می کنیم بطوریکه 2 تا 3 ورقه پیاز باقی بماند . داخل انرا نمک و فلفل پاشیده اماده پر کردن است


کلمات کلیدی :طرز تهیه دلمه پیاز ُ‌دلمه پیاز ُ‌ دستور پخت دلمه پیاز

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد