اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

سس مخصوص روی دلمه

طرز تهیه سس مخصوص روی دلمه 




عدد پیاز بزرگ که ریز خرد کرده ایم همراه با 2 قاشق روغن کمی تفت می دهیم انگاه حدود 200 گرم قارچ ریز شده را به ان اضافه می کنیم و کمی با پیازها تفت می دهیم . حدود 5/1 تا 2 لیوان اب به ان اضافه کرده یک عدد سیب زمینی کوچک را از رنده ریز رد کرده همراه با نمک و فلفل به مخلوط بالا می افزائیم تا پخته شود و کمی غلیظ شود . 2 قاشق غذاخوری خامه با ان مخلوط می کنیم و پس از یکی دو جوش شعله را خاموش کرده مایه را با میکسر له می کنیم . سس آماده است . روی دلمه های پخته شده می دهیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد