میرزا قاسمی
مواد لازم :
بادنجان 1 کیلو گرم
تخم مرغ 4 عدد
گوجه فرنگی 4 تا 5 عدد
سیر 6 تا 7 حبه درشت
پیاز داغ ریز 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه بمیزان لازم
روغن بمقدار لازم
طرز تهیه :
بادنجانها را پس از تمیز کردن با کارد سوراخ کرده روی شعله پخش کن
روی حرارت ملایم کباب می کنیم تا مغز پخت شود . پوست آنرا جدا کرده و با
ساطور آنرا نرم کرده کنار می گذاریم . سیر را خرد کرده یا له می کنیم و با
روغن تفت می دهیم . بادنجانها را به آن اضافه کرده همچنین زرد چوبه , نمک و
فلفل و آنرا با حرارت ملایم تفت می دهیم سپس در ظرف دیگر گوجه فرنگی پوست
گرفته خرد شده را همراه با کمی روغن سرخ می کنیم و به آن اضافه می نماییم و
می گذاریم با بادنجانها پخته شود . آنگاه در ظرف مناسبی روغن ریخته تخم
مرغها را که با چنگال زده ایم می پزیم و با قاشق مرتب هم میزنیم تا تخم مرغ
در ضمن پخته شدن خرد شود و ریز ریز گردد . به بادنجان و گوجه پخته اضافه
نموده همچنین پیاز داغ را سپس همه را مخلوط نموده در ظرف می کشیم .