اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی


مواد لازم :
بادنجان 1 کیلو گرم
تخم مرغ 4 عدد
گوجه فرنگی 4 تا 5 عدد
سیر 6 تا 7 حبه درشت
پیاز داغ ریز 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه بمیزان لازم
روغن بمقدار لازم
طرز تهیه :
بادنجانها را پس از تمیز کردن با کارد سوراخ کرده روی شعله پخش کن روی حرارت ملایم کباب می کنیم تا مغز پخت شود . پوست آنرا جدا کرده و با ساطور آنرا نرم کرده کنار می گذاریم . سیر را خرد کرده یا له می کنیم و با روغن تفت می دهیم . بادنجانها را به آن اضافه کرده همچنین زرد چوبه , نمک و فلفل و آنرا با حرارت ملایم تفت می دهیم سپس در ظرف دیگر گوجه فرنگی پوست گرفته خرد شده را همراه با کمی روغن سرخ می کنیم و به آن اضافه می نماییم و می گذاریم با بادنجانها پخته شود . آنگاه در ظرف مناسبی روغن ریخته تخم مرغها را که با چنگال زده ایم می پزیم و با قاشق مرتب هم میزنیم تا تخم مرغ در ضمن پخته شدن خرد شود و ریز ریز گردد . به بادنجان و گوجه پخته اضافه نموده همچنین پیاز داغ را سپس همه را مخلوط نموده در ظرف می کشیم .
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد