هموس ترکی
مواد اولیه :
نخود
یک پیمانه کنجد
نصف پیمانه روغن زیتون 4/1پیمانه لیموترش دو عدد زیره کوبیده شده سه قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز به میزان لازم طرزتهیه:
نخود را از شب قبل در مقدار
زیادی آب و کمی نمک خیس میکنیم سپس آن را پخته و پوست نازک روی آنها را در میآوریم. بعد نخودها را چرخ کرده یا با
گوشتکوب خوب میکوبیم. در ظرفی جداگانه کنجد،
آبلیمو، زیره، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کرده، نخودهای کوبیده شده را به آن
میافزاییم.
اگر مخلوطمان خیلی
سفت بود مقدار کمی آب اضافه میکنیم. در آخر روغن زیتون را به بقیه
مواد افزوده و مخلوط را به مدت 10 دقیقه در تابه تفت میدهیم. موقع سرو آن را به طور یکنواخت
در ظرف پهن میکنیم. پیشغذای کشور ترکیه
قالب نان پنجره ای بانو به همراه سی دی اموزشی
برای اولین بار نان پنجره ای با طعم پیتزا
قالب شیرینی پنجره ای در اندازه کوچک و دلخواه شما
این مجموعه جالب شامل
چهار قالب در اندازه کوچک و جداب و زیبا
یک دی وی دی اموزشی که ظرز تهیه شیرینی پنجره ای و همچنین نان پنجره ای با طعم پیتزا را آموزش میدهد
که با پکیجی زیبا به شما عزیزان ارائه میگردد
قیمت: 12,900 تومان
درصد :46
کلمات کلیدی : پیش غذا ترکی ، طرز تهیه پیش غذا ترکی ، پیش غذا ترکیه ، هموس ترکی