مافین لازانیا
مواد اولیه :
لازانیا 400 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
قارچ خرد شده 150 گرم
پیازداغ سه قاشق سوپخوری
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا 250 گرم
سس سفید یک پیمانه
سس گوجهفرنگی نصف پیمانه
آویشن یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده قالب مافین را چرب میکنیم. لازانیا را پس از پخت و آبکش کردن به صورت مربع با قیچی خرد میکنیم. یک قاشق مرباخوری سس سفید داخل قالب ریخته سپس یک تکه از لازانیا را در قالب روی سس قرار میدهیم. روی آن سس لازانیا، سس سفید و کمی پنیر پاشیده مجددا یک ورق لازانیای دیگر گذاشته و این کار را تا لبه قالب تکرار میکنیم و در نهایت برای لایه آخر فقط روی مواد گوشتی پنیر میریزیم سپس قالبها را در فر به مدت 40-30 دقیقه قرار داده تا لازانیا پخته و روی آن طلایی شود.
طرز تهیه سس لازانیا:
گوشت را در تابه تفت داده سپس به آن روغن، نمک و فلفل اضافه میکنیم. قارچها را به همراه پیازداغ اضافه کرده تا آب قارچ کشیده شود. پس از آن آویشن و سس گوجهفرنگی را افزوده و تا غلیظ شدن مواد به تفت دادن ادامه میدهیم.
کلمات کلیدی :لازانیا اسفناج ، لازانیا سبزیجات ،لازانیا بادمجان ، طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده