اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

مافین لازانیا


مافین لازانیا 


http://s3.picofile.com/file/7369740214/634714687267963363.jpg



مواد اولیه :

لازانیا 400 گرم

 گوشت چرخ کرده 250 گرم

 قارچ خرد شده 150 گرم

 پیازداغ سه قاشق سوپخوری

 روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

 پنیر پیتزا 250 گرم

 سس سفید یک پیمانه

 سس گوجه‌فرنگی نصف پیمانه

 آویشن یک قاشق چایخوری


 

طرز تهیه:

فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده قالب مافین را چرب می‌‌کنیم. لازانیا را پس از پخت و آبکش کردن به صورت مربع با قیچی خرد می‌‌کنیم. یک قاشق مرباخوری سس سفید داخل قالب ریخته سپس یک تکه از لازانیا را در قالب روی سس قرار می‌دهیم. روی آن سس لازانیا، سس سفید و کمی پنیر پاشیده مجددا یک ورق لازانیای دیگر گذاشته و این کار را تا لبه قالب تکرار می‌کنیم و در نهایت برای لایه آخر فقط روی مواد گوشتی پنیر می‌ریزیم سپس قالب‌ها را در فر به مدت 40-30 دقیقه قرار داده تا لازانیا پخته و روی آن طلایی شود.



طرز تهیه سس لازانیا:  

گوشت را در تابه تفت داده سپس به آن روغن، نمک و فلفل اضافه می‌‌کنیم. قارچ‌ها را به همراه پیازداغ اضافه کرده تا آب قارچ کشیده شود. پس از آن آویشن و سس گوجه‌فرنگی را افزوده و تا غلیظ شدن مواد به تفت دادن ادامه می‌دهیم.



کلمات کلیدی :لازانیا اسفناج ، لازانیا سبزیجات ،لازانیا  بادمجان ، طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد