میگو با سس لیمو و فلفل
مواد اولیه :
میگو درشت 300 گرم آب لیمو تازه چهار قاشق سوپخوری لیمو ترش یک عدد سس چیلییک قاشق چایخوری عسل یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل نیمکوب به میزان لازم سس گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه:
لیمو ترش را
پوست کنده سپس به قطعات ریز خرد کرده هستههای آن را
نیز جدا میکنیم. آب لیمو، سس چیلی، عسل، نمک، فلفل و سس گوجهفرنگی
را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط مینماییم. میگو را پس از شستن پوست
کنده اما قسمت دم را نگه میداریم. سپس به مدت دو ساعت میگوها را
در این سس مرینت کرده و پس از آن در روغن فراوان سرخ میکنیم.
میگوها را با انواع سبزیجات در ظرف سرو چیده و با نان سرو مینماییم. نکته: برای کم کردن تندی این غذا میتوانید
فلفل نیمکوب را حذف کنید.
کلمات کلیدی : طرز تهیه میگو پفکی ، میگو پفکی ، میگو ، میگو سوخاری ، طرز تهیه سس میگو ، سس میگو ، میگو ، طرز تهیه میگو با سس ، تزیین میگو ، تزیین غذاهای دریایی