اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

میگو با سس لیمو و فلفل

میگو با سس لیمو و فلفل 


http://s3.picofile.com/file/7371480642/634714713406804663.jpg


مواد اولیه :

میگو درشت 300 گرم

 آب لیمو تازه چهار قاشق سوپخوری

 لیمو ترش یک عدد

سس چیلی‌یک قاشق چایخوری

 عسل یک قاشق سوپخوری

 نمک و فلفل نیم‌کوب به میزان لازم

 سس گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

 روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                                                                   

لیمو ترش را پوست کنده سپس به قطعات ریز خرد کرده هسته‌های آن را نیز جدا می‌کنیم. آب لیمو، سس چیلی، عسل، نمک، فلفل و سس گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط می‌نماییم. میگو را پس از شستن پوست کنده اما قسمت دم را نگه می‌داریم. سپس به مدت دو ساعت میگوها را در این سس مرینت کرده و پس از آن در روغن فراوان سرخ می‌کنیم. میگوها را با انواع سبزیجات در ظرف سرو چیده و با نان سرو می‌نماییم.

 

نکته:

برای کم کردن تندی این غذا می‌‌توانید فلفل نیم‌کوب را حذف کنید.



کلمات کلیدی : طرز تهیه میگو پفکی ، میگو پفکی ، میگو ، میگو سوخاری ، طرز تهیه سس میگو ، سس میگو ، میگو ، طرز تهیه میگو با سس ، تزیین میگو ، تزیین غذاهای دریایی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد