اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

ترشی ناز خاتون

ترشی ناز خاتون


http://s3.picofile.com/file/7372411391/634679256660397500.jpg


مواد اولیه :

بادنجان کبابی                                              یک کیلوگرم

سبزی معطر (سرسم، نعنا و اوجی) چرخ شده                 نصف پیمانه

گلپر ساییده                                     یک قاشق چایخوری

 سیر رنده شده                                       سه یا چهار حبه

 آبغوره                                                        به میزان لازم

 نمک و فلفل                                                    به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                                                 

ابتدا بادنجان‌ها را شسته و میان آنها را چاک می‌دهیم. روی شعله گاز یا در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت آنها را کباب می‌کنیم تا خوب پخته و نرم شوند. پوست بادنجان‌ها را گرفته و تخم‌ها را با نوک چاقو جدا می‌کنیم. گوشت بادنجان‌ها را ساطوری و له کرده سپس در ظرف مناسبی می‌‌ریزیم. سیر رنده شده، سبزی معطر نمک، فلفل و گلپر ساییده را به آن افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم. در پایان کم‌کم آبغوره را به آن می‌‌افزاییم تا کمی رقیق شده و به غلظت ماست چکیده نرم برسد.



                                                   انگشتر گل رز بنفش


انگشتر گل رز بنفش


انگشتر تیتانیوم بسیار زیبا با نگینهای جذاب بر روی آن وگل رزی که در وسط این نگین های درخشان جای گرفته و قابلیت کوچک بزرگ کردن که برای هر سنی قابل استفاده می باشد


قیمت: 3,000 تومان

درصد :40



خرید انگشتر گل رز بنفش


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.

نکته:

به جای سبزی معطر چرخ شده می‌‌توانید از سه قاشق سوپخوری سبزی خشک استفاده کنید.


کلمات کلیدی : ترشی ناز خاتون ، طرز تهیه ترشی ، طرز تهیه ترشی ناز خاتون ، ناز خاتون ، طرز تهیه ترشی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد