ترشی ناز خاتون
مواد اولیه :
بادنجان
کبابی یک کیلوگرم سبزی
معطر (سرسم، نعنا و اوجی) چرخ شده
نصف پیمانه گلپر
ساییده
یک قاشق چایخوری سیر رنده شده سه یا
چهار حبه آبغوره به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم طرز
تهیه:
ابتدا بادنجانها را
شسته و میان آنها را چاک میدهیم. روی شعله گاز یا
در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت آنها را کباب میکنیم تا
خوب پخته و نرم شوند. پوست بادنجانها را گرفته و تخمها را با
نوک چاقو جدا میکنیم. گوشت بادنجانها را ساطوری و له
کرده سپس در ظرف مناسبی میریزیم. سیر رنده شده،
سبزی معطر نمک، فلفل و گلپر ساییده را به آن افزوده و خوب مخلوط میکنیم. در
پایان کمکم آبغوره را به آن میافزاییم تا کمی رقیق
شده و به غلظت ماست چکیده نرم برسد.
انگشتر گل رز بنفش
انگشتر تیتانیوم بسیار زیبا با نگینهای جذاب بر روی آن وگل رزی که در وسط این نگین های درخشان جای گرفته و قابلیت کوچک بزرگ کردن که برای هر سنی قابل استفاده می باشد
قیمت: 3,000 تومان
درصد :40
نکته: به جای سبزی معطر چرخ شده میتوانید از سه قاشق سوپخوری سبزی
خشک استفاده کنید.
کلمات کلیدی : ترشی ناز خاتون ، طرز تهیه ترشی ، طرز تهیه ترشی ناز خاتون ، ناز خاتون ، طرز تهیه ترشی