اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

بورانی بادمجان

بورانی بادمجان


http://s3.picofile.com/file/7372420107/634714714138742213.jpg


مواد اولیه :

بادنجان کبابی یک پیمانه

 ماست چکیده نصف پیمانه

 سیر رنده شده دو حبه

سبزی چرخ شده (دلار، سِرسِم، نعنا و اوجی)              4/1پیمانه

 نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                               

ابتدا بادنجان‌ها را شسته و میان آنها را چاک داده روی شعله گاز یا در کف فر با حرارت 350 درجه کباب می‌کنیم تا خوب پخته و نرم شوند. سپس پوست بادنجان‌ها را گرفته، تخم‌ها را با نوک چاقو جدا و گوشت بادنجان‌ها را ساطوری می‌‌کنیم. بادنجان له شده، سیر رنده و سبزی چرخ شده، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می‌نماییم. ماست را افزوده و هم می‌‌زنیم بورانی را در ظرف مورد نظر کشیده روی آن را با نعنا تزیین می‌کنیم.


انگشتر غنچه درشت طلایی

M76

انگشتر غنچه درشت طلایی M76


انگشتر تیتانیوم پارچه ای غنچه درشت طلایی.فری سایز مناسب هرسن


قیمت: 3,800 تومان

درصد :30



خرید انگشتر غنچه درشت طلایی M76


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.

کلمات کلیدی : بورانی بادمجان ، طرز تهیه پیش غذا با بادمجان ، طرز تهیه غذا با بادمجان ، بادمجان ، خواص بادمجان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد