اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

سالاد کلم و کشمش

سالاد کلم و کشمش


http://s3.picofile.com/file/7369960642/634714726951789433.jpg


مواد اولیه:

کلم سفید                                                      500 گرم

پیازچه                                                              چهار عدد

 هویج                                                                   چهار عدد

 ساقه کرفس                                                              دو شاخه

 کشمش پلویی                                                        100 گرم

 پودر زیره                                                نصف قاشق مرباخوری

 جعفری خرد شده                          یک قاشق غذاخوری

 روغن زیتون                                            سه قاشق غذاخوری

 آبلیمو                                                    یک قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه:                                                                      

کلم سفید را درون غذاساز ریخته تا خرد شود سپس پیازچه، هویج و کرفس را به صورت نگینی خرد و آنها را با هم مخلوط می‌‌کنیم در انتها کشمش و جعفری خرد شده را افزوده و سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را پودر زیره می‌‌پاشیم و آبلیمو و روغن زیتون را اضافه می‌‌کنیم.


کلمات کلیدی : سالاد کلم و کشمش ، سالاد کلم ، تزیین سالاد کلم 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد