اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

لقمه های دریایی

                                                    لقمه های دریایی 


http://s3.picofile.com/file/7375876662/634714706005408413.jpg


مواد اولیه :

نان تست شش عدد

 تخم‌مرغ دو عدد

 میگو 250 گرم

فیله ماهی(شیر، سنگسر، حلوا و...) 250 گرم

سرکه سفید یک قاشق چایخوری

 سویا سس یک قاشق چایخوری

 نمک نصف قاشق چایخوری

آرد ذرت یک قاشق غذاخوری

 جعفری به میزان لازم


1.عمومی


طرز تهیه:                                                     

کناره‌های نان را جدا کرده و با دو برش هر نان را به چهار مثلث تقسیم می‌کنیم. میگوها را پس از تمیز کردن با یک عدد تخم‌مرغ، سس سویا، سرکه سفید، آرد ذرت و ماهی در غذاساز ریخته و پوره می‌کنیم سپس روی یک طرف نان مقداری از مواد را گذاشته، یک تخم‌مرغ را با چنگال زده و با کمک برس روی نان‌ها می‌مالیم و در روغن سرخ کرده و با جعفری خرد شده تزیین می‌کنیم.

کلمات کلیدی : طرز تهیه میگو ، میگو ، غذا با میگو 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد