لقمه های دریایی
مواد اولیه :
نان تست شش عدد
تخممرغ دو عدد میگو 250 گرم فیله ماهی(شیر، سنگسر، حلوا و...)
250 گرم سرکه سفید یک قاشق چایخوری سویا سس یک قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری آرد ذرت یک قاشق غذاخوری جعفری به میزان لازم
طرز
تهیه:
کنارههای نان را جدا کرده و با دو برش هر نان
را به چهار مثلث تقسیم میکنیم. میگوها را
پس از تمیز کردن با یک عدد تخممرغ، سس سویا،
سرکه سفید، آرد ذرت و ماهی در غذاساز ریخته و پوره میکنیم
سپس روی یک طرف نان مقداری از مواد را گذاشته، یک تخممرغ
را با چنگال زده و با کمک برس روی نانها میمالیم
و در روغن سرخ کرده و با جعفری خرد شده تزیین میکنیم.
کلمات کلیدی : طرز تهیه میگو ، میگو ، غذا با میگو