اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

نان کنجدی مغزدار

نان کنجدی مغزدار 


http://s3.picofile.com/file/7375889779/634720065395937500.jpg

مواد اولیه :

پودر خمیر ترش سه قاشق سوپخوری

 شکر               3/1پیمانه (50 گرم)

 شیر ولرم یک و نیم پیمانه (240 میلی‌لیتر)

 تخم‌مرغ دو عدد (110 الی 120 گرم)

 کره آب کرده           4/1پیمانه (160 میلی‌لیتر)

 نمک یک قاشق چایخوری (هفت گرم)

 پوست لیموترش رنده شده  دو قاشق سوپخوری

 آرد الک شده پنج پیمانه (525 گرم)

 

مواد لازم برای درون خمیر:                                                                     

 کره آب کرده یک پیمانه(120 میلی‌لیتر)

 شکر  پیمانه(38 گرم)

 کشمش یک پیمانه (110 گرم)

 گردو نصف پیمانه(80 گرم)

 خرما بدون پوسته و هسته 100 گرم

 دارچین یک قاشق سوپخوری (شش گرم)

 کنجد دو قاشق سوپخوری(26 گرم)

 

طرز تهیه:                                                                                                  

پودر خمیر ترش را در ظرفی ریخته، شکر و شیر را به آن اضافه می‌کنیم. به کمک لیسک مایه خمیر را در شیر حل کرده، تخم‌مرغ، کره، نمک و رنده پوست لیمو را به آن می‌افزاییم. سپس آرد را به تدریج افزوده و ورز می‌دهیم تا خمیر به دست نچسبد. اگر به دست چسبید کمی آرد اضافه می‌کنیم تا چسبندگی از بین برود. خمیر را در ظرفی قرار داده و به مدت سی دقیقه روی آن را می‌پوشانیم تا ور بیاید و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به تکه‌های پنجاه گرمی تقسیم کرده و از هر تکه خمیر رشته‌هایی به بزرگی 5×10 سانتی‌متر باز می‌کنیم. از کره آب کرده روی خمیر مالیده سپس شکر، کشمش، گردو، خرما و دارچین را با هم مخلوط نموده و روی خمیر می‌ریزیم. بعد از طول رول کرده و بقیه خمیر را به همین صورت تهیه می‌کنیم. یک قالب گرد کمربندی به قطر 25 سانتی‌متر را چرب نموده و خمیر را دایره‌وار در قالب کنار هم می‌گذاریم. فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتی‌گراد) تنظیم می‌کنیم. باقیمانده کره را روی خمیر ریخته و کنجد را روی آن می‌پاشیم. سپس در طبقه وسط فر آن را به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد