اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

ترشی لیته چرخ کرده

ترشی لیته چرخ کرده 


http://s3.picofile.com/file/7375950428/634666581403795811.jpg

مواد اولیه :

 بادنجان ترشی بدون تخم                                                                            دو کیلوگرم

 هویج                                                                                      یک کیلوگرم

 گل کلم                                                                                    یک کیلوگرم

 سیب‌ ترشی                                                                             500 گرم

 موسیر                                                                                     300 گرم

 کرفس                                                                                         دو ساقه

سبزی ترشی(نعنا، ترخان، جعفری، گشنیز و ریحان)                                               500 گرم

تخم گشنیز                                                                       یک قاشق غذاخوری

 ادویه ترشی                                                                    دو قاشق غذاخوری

 سیاه‌دانه                                                                      یک قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل                                                                 به میزان لازم

 

طرز تهیه :                                                                                                                       

بادنجان‌ها را روی شعله گاز یا فر کباب کرده تا حدی که پوست آنها به راحتی کنده شود و گوشت آنها کاملا بپزد. بعد از جدا کردن پوست، بادنجان‌ها را در آبکش یا الک ریخته و روی آن پارچه می‌کشیم و شیئی سنگین روی پارچه قرار می‌دهیم و به مدت یک روز می‌گذاریم تا آب بادنجان‌ها کاملا گرفته شود. بعد از آن بادنجان‌ها را روی یک پارچه دیگر می‌‌گذاریم تا به مدت یک روز دیگر بماند و رطوبت آنها کاملا گرفته شود. سپس مقداری نمک روی آنها پاشیده و ساطوری می‌کنیم و مقداری سرکه روی آنها ریخته و هم می‌زنیم تا شل شوند. سبزی‌های شسته شده را خشک می‌کنیم و بعد از این‌که رطوبت آنها از بین رفت چرخ کرده و بلافاصله در سرکه می‌ریزیم. هویج گل‌کلم، کرفس و سیب‌ ترشی را ریز خرد کرده کمی نمک به آنها پاشیده روی پارچه به مدت یک روز می‌گذاریم تا کاملا خشک شود بعد به مواد دیگر اضافه می‌کنیم. سپس فلفل، ادویه ترشی، سیاه‌دانه و تخم گشنیز را در تابه تفت داده، آسیاب کرده و داخل مواد می‌‌ریزیم و موسیرها را نیز به مواد اضافه می‌کنیم. به اندازه‌ای سرکه می‌ریزیم که مواد شل نشود و روی آنها را کاملا سرکه بگیرد. در ظرف را می‌بندیم و بعد از یک هفته تمام مواد ترشی را چرخ می‌کنیم.




کلمات کلیدی : طرز تهیه ترشی لیته ، ترشی لیته

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد