کاچی اذری
مواد اولیه :
آرد گندم چهار قاشق غذاخوری کره 100 گرم آب دو پیمانه زردچوبه نصف قاشق چایخوری زعفران آب شده یک قاشق مرباخوری نمک به میزان لازم
طرزتهیه:
آب و کره را با هم روی حرارت قرار میدهیم تا کره آب شود. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و آرد
گندم را به تدریج اضافه کرده و مواد را صاف میکنیم تا گلوله آرد کاملا باز شود.
زردچوبه و کمی نمک به آن افزوده و روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم میزنیم تا به روغن بیفتد و زعفران را در
انتها میافزاییم. حدود
30 دقیقه برای پخت این کاچی کافی بوده و
در صورت تمایل میتوان با شکر سرو
نمود.
کلمات کلیدی :طرز تهیه کاچی ، کاچی ، تهیه کاچی