اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

کاچی اذری

کاچی اذری 


http://s3.picofile.com/file/7375945050/634719935504843750.jpg


مواد اولیه :

آرد گندم چهار قاشق غذاخوری

 کره 100 گرم

 آب دو پیمانه

 زردچوبه نصف قاشق چایخوری

 زعفران آب شده یک قاشق مرباخوری

 نمک به میزان لازم



طرزتهیه:                                                                                                                            

آب و کره را با هم روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا کره آب شود. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و آرد گندم را به تدریج اضافه کرده و مواد را صاف می‌کنیم تا گلوله آرد کاملا باز شود. زردچوبه و کمی نمک به آن افزوده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا به روغن بیفتد و زعفران را در انتها می‌‌افزاییم. حدود
 30 دقیقه برای پخت این کاچی کافی بوده و در صورت تمایل می‌توان با شکر سرو نمود.


کلمات کلیدی :طرز تهیه کاچی ، کاچی ، تهیه کاچی


1.عمومی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد