اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

حلقه نان و پنیر خامه ای

حلقه نان و پنیر خامه ای 


http://s3.picofile.com/file/7377002903/634720060574531250.jpg

مواد اولیه:

نان باگت فرانسوی یک عدد

 پنیر خامه‌ای 200 گرم

 خامه صبحانه یا ماست چکیده 200 گرم

 گوجه گیلاسی 15 عدد

پنیر پستو صورتی خرد شده 50 گرم

 فلفل دلمه‌ای زرد خرد شده  عدد

 تره خرد شده چهار ساقه

 تربچه خرد شده یک عدد

ژامبون خرد شده یک ورق

 پیازچه خرد شده دو ساقه

 

طرز تهیه:                                                                 

برای این‌که تنوعی در عصرانه یا در پذیرایی از مهمان داشته باشید می‌توانید از این حلقه نان استفاده کرده و با یک عصرانه ایرانی ولی با یک روش متفاوت پذیرای خانواده یا مهمان خود باشید.

باگت را برش‌های حلقه‌ای زده، در کاسه‌ای پنیر را با خامه یا ماست مخلوط می‌‌کنیم. نان‌ها را دور ظرف چیده و مخلوط پنیر را روی آنها می‌‌مالیم سپس باقی مواد را به ترتیب روی ماست و پنیر مخلوط شده می‌‌ریزیم و با گوجه مینیاتوری و پنیر پستو تزیین کرده سرو می‌‌کنیم.


عکس محصول عکس محصول عکس محصول عکس محصول




چرخ خیاطی دستی عکس آویز مغناطیسی قالب نان پنجره ای بانو به همراه سی دی اموزشی ساعت پروژکتوری حساس به صدا و ضربه




چرخ خیاطی کوچک وراحت حتی برای شمایی که نمی توانید با چرخ خیاطی معمولی کار کنید

‫خیلی وقتها عکسهای کوچک خاطره انگیز، چون جای خاصی ندارند، یک گوشه خاک می خورند.‬

برای اولین بار نان پنجره ای با طعم پیتزا

این ساعت استوانه ای حتمآ لیاقت روی میز شما را دارد





7,500 تومان خرید چرخ خیاطی دستی 41,500 تومان خرید عکس آویز مغناطیسی 12,900 تومان خرید قالب نان پنجره ای بانو به همراه سی دی اموزشی 46,000 تومان خرید ساعت پروژکتوری حساس به صدا و ضربه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد