اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

دسر انار

دسر انار 


http://s3.picofile.com/file/7382814408/634646697158906250.jpg


مواد اولیه :

  • ژلاتین شش ورق (12 گرم)
  • آب انار سه پیمانه (320 میلیلیتر)
  • شکر نصف پیمانه(75 گرم)
  • وانیل شکری قاشق چایخوری
  • انار دانه شده 200 گرم
  • کرم شیر به میزان لازم

طرزتهیه:                                                                                                                               

ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس می کنیم. مخلوط آب انار و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، زمانی که شکر حل شد، ورقه ژلاتین را از آب سرد خارج کرده، داخل آن ریخته و هم میزنیم تا ورق های ژلاتین حل شود. پس از حل شدن از روی حرارت برداشته وانیل را افزوده، قالب را به صورت کج می‌گذاریم مقداری از دانه های انار در ته قالب ریخته کمی از محلول ژلاتین را روی آن می‌ریزیم و پنج الی 10 دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم مجددا مقداری از دانه های انار و محلول ژلاتین را در قالب ریخته و همان طور به صورت کج به مدت 10 دقیقه در فریزر می‌گذاریم این مرحله را دو تا سه بار انجام می‌دهیم تا یک طرف قالب پر شود سپس کرم شیر را کنار آن می  ریزیم و به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال می ‌گذاریم. پس از این که مواد خودش را گرفت، ته ظرف را یک لحظه در آب داغ زده و بلافاصله در ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم و به دلخواه تزیین می‌کنیم.

 

کرم شیر

مواد لازم:                                                                          

 پودر ژلاتین                                 یک قاشق سوپخوری(هشت گرم)

 آب                                                                پیمانه(40 میلی لیتر)

شیر                                                                      دو و نیم پیمانه(400 میلی لیتر)

 خامه                                                                  4/1پیمانه(50 گرم)

شکر                                                                3/2پیمانه(100 گرم)

رنده پوست لیموترش                      یک قاشق چایخوری(سه گرم)

 آب لیموترش                              دو قاشق سوپخوری(28 میلی لیتر)

 

 

طرز تهیه:                                             

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده، روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم تا حل شود (به روش بن‌ماری)، شیر را با خامه و شکر مخلوط کرده، روی حرارت ملایم میگذاریم و هم می‌زنیم تا شکر نیز حل شود. سپس از روی حرارت برداشته، رنده پوست لیمو و محلول ژلاتین را به آن افزوده و میگذاریم مایه کمی سرد شود. پس از آن آب لیمو ترش را اضافه می‌کنیم.

نکته:

به جای آب انار می‌توانید، از هر نوع آب میوه و میوه دیگری نیز استفاده کنید، فقط اگر میوه ترش باشد می‌توان شکر را یک یا دو قاشق سوپخوری بیشتر و اگر میوه شیرین باشد یک تا دو قاشق کم کرد.

دقت کنید که در فریزر ژله زیاد نماند اگر ژله یخ بزند زود آب انداخته و فرم خود را از دست می‌دهد.


گردنبند عاج دار


گردنبند عاج دار

دسته زیور آلات زیردسته گردنبند

از جنس پلی استر وزیبایی خیره کننده وعاجی زیبا

فروشنده: محصول خرید2

قیمت: 5,950 تومان

درصد :32

روش خرید: برای خرید گردنبند عاج دار، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


خرید گردنبند عاج دار


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد