اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

توت فرنگی شکلاتی

 دسر توت فرنگی شکلاتی 


http://s3.picofile.com/file/7367105050/634699982330720000_jpg.jpg

مواد اولیه :

 توت فرنگی                                            به میزان لازم

 شکلات تخته‌ای                                          100 گرم

 روغن مایع                                    دو قاشق سوپخوری


طرز تهیه:


شما می‌توانید برای پذیرایی از مهمانان خود از این توت‌فرنگی‌ها استفاده کنید در این صورت هم میوه سرو کرده‌اید هم شکلات. توت‌‌فرنگی‌ها را شسته و خشک می‌کنیم. شکلات را خرد کرده و به همراه روغن مایع روی بخار آب‌جوش قرار داده و هم می‌زنیم تا حل شود. کاغذ روغنی را در یک سینی پهن کرده سپس توت‌ها را در شکلات زده و روی کاغذ قرار می‌دهیم تا سرد شده و ببندد.


کلمات کلیدی : دسر توت فرنگی ُ‌ دسر توت فرنگی شکلاتی 


جا کفشی (shoes under)


جا کفشی (shoes under)


shoes under با ذخیره سازی فضا راه حلی مناسب است برای نظم دادن و حفاظت از کفش های شما.
در هر سری shoes under شما می توانید 12 جفت کفش را قرار دهید و به راحتی آن را در زیر تخت خوابتان بگذارید.
shoes under با طراحی خاص کفش های شما را از خاک و رطوبت و حشره حفظ می کند . به وسیله دسته نایلونی محکم آن شما به راحتی می توانید آن را حرکت دهید و پیشنهاد می کنیم که shoes under را تهیه کنید و مطمئن باشید که از داشتن آن پشیمان نخواهید شد


قیمت: 13,500 تومان

درصد :51



خرید جا کفشی (shoes under)


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی


مواد لازم :
بادنجان 1 کیلو گرم
تخم مرغ 4 عدد
گوجه فرنگی 4 تا 5 عدد
سیر 6 تا 7 حبه درشت
پیاز داغ ریز 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه بمیزان لازم
روغن بمقدار لازم
طرز تهیه :
بادنجانها را پس از تمیز کردن با کارد سوراخ کرده روی شعله پخش کن روی حرارت ملایم کباب می کنیم تا مغز پخت شود . پوست آنرا جدا کرده و با ساطور آنرا نرم کرده کنار می گذاریم . سیر را خرد کرده یا له می کنیم و با روغن تفت می دهیم . بادنجانها را به آن اضافه کرده همچنین زرد چوبه , نمک و فلفل و آنرا با حرارت ملایم تفت می دهیم سپس در ظرف دیگر گوجه فرنگی پوست گرفته خرد شده را همراه با کمی روغن سرخ می کنیم و به آن اضافه می نماییم و می گذاریم با بادنجانها پخته شود . آنگاه در ظرف مناسبی روغن ریخته تخم مرغها را که با چنگال زده ایم می پزیم و با قاشق مرتب هم میزنیم تا تخم مرغ در ضمن پخته شدن خرد شود و ریز ریز گردد . به بادنجان و گوجه پخته اضافه نموده همچنین پیاز داغ را سپس همه را مخلوط نموده در ظرف می کشیم .