اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

کباب حسینی

کباب حسینی



http://s3.picofile.com/file/7393726234/634666562701522859.jpg

مواد اولیه :

  • گوشت سردست گوسفند یا گوساله 800 گرم

    پیاز سه عدد

    فلفل دلمه‌ای قرمز دو عدد

    گوجه‌فرنگی چهار تا پنج عدد

    روغن دو قاشق سوپخوری

     زردچوبه یک قاشق مرباخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    سیخ کباب چوبی 20 عدد

 

 

طرز تهیه:                                                                                                 

گوشت را پاک کرده و به قطعات 3×3 سانتی‌متر خرد می‌کنیم. برای هر سیخ چهار الی پنج قطعه گوشت کافی است. پیاز، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را حلقه حلقه می‌کنیم و داخل قابلمه روغن،  قاشق مرباخوری نمک و  قاشق مرباخوری زردچوبه می‌ریزیم. یک ردیف پیاز ورقه شده بعد گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و سیخ‌های کباب و به همین ترتیب تا آخر این کار را انجام می‌دهیم. لابه‌لای مواد کمی نمک، فلفل و زردچوبه پاشیده و روی مواد گوجه‌فرنگی می‌چینیم. در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا پخته شوند. سیخ‌ها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در دیس ریخته و کباب‌ها را روی آن چیده و سرو می‌نماییم.


چای ساز و قهوه جوش همراه

درست کردن چای و قهوه تنها در عرض 20 ثانیه

همیشه و در همه جا یک چای یا قهوه داغ در کنار شماست...

بدون دادن طعم خاص در طولانی مدت

به همراه یک قاشق فانتزی زیبا

برای اولین بار در ایران ...

قیمت : 15000تومان
قیمت : 12500
تومان

خرید پستی           خرید پستی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد