کباب حسینی
مواد اولیه :
گوشت سردست گوسفند یا گوساله 800 گرم
پیاز سه عدد
فلفل دلمهای قرمز دو عدد
گوجهفرنگی چهار تا پنج عدد
روغن دو قاشق سوپخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیخ کباب چوبی 20 عدد
طرز تهیه:
گوشت را
پاک کرده و به قطعات 3×3 سانتیمتر خرد میکنیم. برای هر
سیخ چهار الی پنج قطعه گوشت کافی است. پیاز، فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را
حلقه حلقه میکنیم و داخل قابلمه روغن، قاشق مرباخوری نمک و قاشق
مرباخوری زردچوبه میریزیم.
یک ردیف پیاز ورقه شده بعد گوجهفرنگی، فلفل دلمهای
و سیخهای کباب و به همین ترتیب تا آخر این کار را انجام میدهیم.
لابهلای مواد کمی نمک، فلفل و زردچوبه پاشیده و روی مواد گوجهفرنگی
میچینیم. در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم
تا پخته شوند. سیخها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در دیس ریخته
و
کبابها را روی آن چیده و سرو مینماییم.
چای ساز و قهوه جوش همراه
درست کردن چای و قهوه تنها در عرض 20 ثانیه
همیشه و در همه جا یک چای یا قهوه داغ در کنار شماست...
بدون دادن طعم خاص در طولانی مدت
به همراه یک قاشق فانتزی زیبا
برای اولین بار در ایران ...
قیمت :
15000تومان
قیمت : 12500 تومان