اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

مارمالاد هویج

مارمالاد هویج


http://s3.picofile.com/file/7418849351/nopic1.jpg

مواد اولیه :

هویج                                                   500  گرم

 شکر                                               500 گرم

 ژلاتین                                     سه ورق

 آب لیمو                                           8/1پیمانه

 زعفران                        دو قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه

ابتدا هویج را داخل ظرف مناسب خرد کرده، کمی آب می‌ریزیم تا روی آن را بپوشاند. ظرف را در مایکروویو با قدرت  100 درصد با درپوش به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم. شکر را با یک و نیم لیوان آب و زعفران داخل دستگاه قرار داده با قدرت 100 درصد به مدت 15 دقیقه زمان می‌دهیم، تا بجوشد و غلیظ شود. هویج را پس از پخت پوره کرده و در شربت غلیظ می‌ریزیم. دوباره با قدرت 60 درصد به مدت 20 دقیقه داخل دستگاه می‌گذاریم، تا هویج و شربت به غلظت مارمالاد برسد. بعد از آن ورق ژلاتین را که در آب سرد خیس کرده‌ایم اضافه می‌کنیم. آب لیمو را نیز افزوده و می‌گذاریم سرد شود، سپس مارمالاد را در شیشه می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم.


گردو شکن


گردو شکن


این گردو شکن استفاده می شود برای گردو بادام. شما هروقت بخواهید از مغز های تازه برخوردار میشوید .
این گردو شکن اجازه می دهد به شما که گردو ها را به راحتی و بدون تقلا بشکنید.
طراحی آن به صورتی است که فقط پوسته گردو را می شکند.و مغز ها را به راحتی بیرون می دهد

فروشنده: محصول خرید2

قیمت: 6,500 تومان

درصد :51

روش خرید: برای خرید گردو شکن، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


خرید گردو شکن


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد