ماکارونی با سس بادمجان
مواد اولیه :
طرز تهیه:
پاستا، ماکارونی، راویولی، نودل تالیاتلی، لازانیا و پنه از خوراکیهایی هستند که پایه اصلی آنها
سمولیناست. انواع این رشتهها یا دانهها را با آرد برنج یا گندم
هم تهیه میکنند. اما به طور خاص از
سمولینا استفاده میشود.
این غذا محبوب مردم کشور ایتالیاست. امروز میخواهیم رشتههای ماکارونی با نام لینگویینی را با
سسی متفاوت تهیه کنیم. بادنجانها را خلالی برش میدهیم نیازی به
پوست کندن نیست. تابه
را گرم و روغن زیتون را اضافه میکنیم. بادنجانها
را با نمک و شکر در تابه میریزیم و آرام حرارت میدهیم تا هم سرخ و هم
مغزپخت شود. سیر را کاملا له و به همراه شکر قهوهای به بادنجان اضافه
میکنیم. صبر میکنیم تا مواد کاملا عسلی رنگ شود. در
این مدت رشتهها را آبکش میکنیم سپس در قابلمه میریزیم و 10 دقیقه بدون
آب حرارت میدهیم در این زمان چند بار رشتهها را هم میزنیم تا همه یکسان
حرارت ببینند. اگر
رشتهها خشک بود با کمی روغن
مشکل حل خواهد شد. وقتی بادنجان آماده شد حرارت را خاموش میکنیم و بعد سویا سس و کنجد را اضافه
کرده و مخلوط میکنیم. حالا به همراه
ماکارونی در ظرف دلخواه سرو میکنیم.
بطری آب جادویی
Water bag
پدیده سال 2012
برای اولین بار در ایران
فـوق العاده مقاوم و سبک
با قابلیت حمل فوق العاده آسان
بدون کوچکترین تغییر در طعم آن
خنک نگاه داشتن آب و یا سـایر نوشـیدنی ها تا 24 ساعت
مناسب استفاده در محل کار، مدرسه، دانشگاه، مسافرت، کوهنوردی و ...
قیمت :
9600تومان
قیمت : 8000 تومان