اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

ماکارونی با سس بادمجان

ماکارونی با سس بادمجان


http://s3.picofile.com/file/7424174301/634588739902031250.jpg

مواد اولیه :

  • ماکارونی لینگویینی یک بسته (500 گرمی)
  • بادنجان قلمی پنج عدد
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • شکر قهوه‌ای و سویا سس دو قاشق غذاخوری
  • سیر یک حبه
  • سیر یک حبه
  • روغن زیتون سه قاشق غذاخوری


طرز تهیه:                                                                                                        

پاستا، ماکارونی، راویولی، نودل تالیاتلی، لازانیا و پنه از خوراکی‌هایی هستند که پایه اصلی آنها سمولیناست. انواع این رشته‌ها یا دانه‌ها را با آرد برنج یا گندم هم تهیه می‌کنند. اما به طور خاص از سمولینا استفاده می‌شود. این غذا محبوب مردم کشور ایتالیاست. امروز می‌خواهیم رشته‌های ماکارونی با نام لینگویینی را با سسی متفاوت تهیه کنیم.

بادنجان‌ها را خلالی برش می‌دهیم نیازی به پوست کندن نیست. تابه را گرم و روغن زیتون را اضافه می‌کنیم. بادنجان‌ها را با نمک و شکر در تابه می‌ریزیم و آرام حرارت می‌دهیم تا هم سرخ و هم مغزپخت شود. سیر را کاملا له و به همراه شکر قهوه‌ای به بادنجان اضافه می‌کنیم. صبر می‌کنیم تا مواد کاملا عسلی رنگ شود. در این مدت رشته‌ها را آبکش می‌کنیم سپس در قابلمه می‌ریزیم و 10 دقیقه بدون آب حرارت می‌دهیم در این زمان چند بار رشته‌ها را هم می‌زنیم تا همه یکسان حرارت ببینند. اگر رشته‌ها خشک بود با کمی روغن مشکل حل خواهد شد.

وقتی بادنجان آماده شد حرارت را خاموش می‌کنیم و بعد سویا سس و کنجد را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. حالا به همراه ماکارونی در ظرف دلخواه سرو می‌کنیم.


بطری آب جادویی

 Water bag

پدیده سال 2012

برای اولین بار در ایران

فـوق العاده مقاوم و سبک

با قابلیت حمل فوق العاده آسان

بدون کوچکترین تغییر در طعم آن

خنک نگاه داشتن آب و یا سـایر نوشـیدنی ها تا 24 ساعت

مناسب استفاده در محل کار، مدرسه، دانشگاه، مسافرت، کوهنوردی و ...

قیمت : 9600تومان
قیمت : 8000
تومان

خرید پستی           خرید پستی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد