اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

ته چین لوبیا سبز

ته چین لوبیا سبز


http://s3.picofile.com/file/7425041719/634767621045075000.jpg

مواد اولیه :

  • گوشت چرخ کرده                                                                                 250 گرم

     پیاز نگینی خرد شده                                                                  یک عدد

     لوبیا سبز ریز خرد شده                                                                      500 گرم

     سیب‌زمینی نگینی خرد شده                                                           سه عدد

     تخم‌مرغ                                                                                    شش عدد

     نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل                                           به میزان لازم

     زعفران آب کرده                                                                       دو قاشق سوپخوری

     زرشک                                                                  سه قاشق سوپخوری

    سیب‌زمینی درشت شده                                                                                دو عدد

     روغن                                                                                            به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز را در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز افزوده و تفت می‌دهیم، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و زعفران آب کرده را در آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. لوبیاسبزها را آب‌پز می‌کنیم و در مایه گوشتی می‌ریزیم. سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را نیز سرخ کرده، سپس به مایه گوشتی افزوده و می‌گذاریم تا مایه گوشتی سرد شود. تخم‌مرغ‌ها را به مایه اضافه کرده و هم می‌زنیم. روغن را در تابه ریخته وقتی که داغ شد مایه گوشتی را در تابه ریخته بعد زرشک را روی آن می‌پاشیم و سیب‌زمینی‌های خلالی شده را نیز سرخ کرده روی آن می‌چینیم و می‌گذاریم تا ته‌چین بپزد. باید حرارت را خیلی کم کنیم تا ته‌چین مغز پخت شود. این ته‌چین نیازی به برگرداندن ندارد.


چای ساز و قهوه جوش همراه

درست کردن چای و قهوه تنها در عرض 20 ثانیه

همیشه و در همه جا یک چای یا قهوه داغ در کنار شماست...

بدون دادن طعم خاص در طولانی مدت

به همراه یک قاشق فانتزی زیبا

برای اولین بار در ایران ...

قیمت : 15000تومان
قیمت : 12500
تومان

خرید پستی           خرید پستی

طریقه مصرف:

چای ساز را به اندازه مورد نیاز از آب پر کرده و آن را روشن کنید پس از 20 ثانیه آن را از برق جدا نمایید آب جوش شما آماده است.می توانید از آن برای تهیه چای،قهوه،نسکافه و ... استفاده نمایید.

نکته: هرگز چای ساز را بیش از مدت معین و یا بدون آب روشن نگه ندارید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد