اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

اشپزباشی

سایت تخصصی اشپزی

کیک اسفنجی با تزیین روبانهای خوراکی

کیک اسفنجی با تزیین روبانهای خوراکی 


http://s3.picofile.com/file/7427288488/634767616515856250.jpg

مواد اولیه :

  • آرد                                                                            80 گرم
  • آرد ذرت                                                         30 گرم
  • بیکینگ‌پودر                                                         4/1 قاشق چایخوری
  •  تخم‌مرغ چهار عدد
  •  شکر 100 گرم
  •  آب‌جوش دو قاشق سوپخوری
  •  نمک                                                         به میزان لازم
  •  وانیل                                   8/1قاشق چایخوری
  • آب کمپوت                                                         به میزان لازم
  •  خامه فرم گرفته                                                         به میزان لازم
  •  موز و گردو                                                         به میزان لازم
  •  شکلات ذوب شده و  زرورق                                                         به میزان لازم

طرز تهیه

زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کرده، زرده و شکر را با همزن برقی می‌زنیم بعد آب جوش و وانیل را اضافه می‌کنیم و آنقدر می‌زنیم تا غلیظ و کشدار شود. سفیده تخم‌مرغ را هم با همزن برقی می‌زنیم تا سفت و پنبه‌ای شود. بعد زرده‌ها را به سفیده تخم‌مرغ افزوده و با  لیسک به صورت دورانی مخلوط می‌کنیم. آردها و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و در دو تا سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌نماییم. کف قالب 20 سانتی‌متری را با کاغذ روغنی پوشانده، مواد کیک را درون قالب ریخته و در فری که از 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم به مدت 25 تا 30 دقیقه می‌گذاریم. بعد از پخت و خنک شدن کیک را از قالب جدا کرده و از ارتفاع به دو تا سه قسمت برش می‌دهیم. روی هر قسمت را با آب‌میوه مرطوب کرده و خامه می‌‌کشیم. روی خامه موز و گردو می‌گذاریم و لایه بعدی را گذاشته و تا آخر همین کار را تکرار می‌کنیم.

روی لایه آخر خامه ریخته زر ورق را به اندازه دور کیک می‌بریم. شکلات ذوب شده را روی زرورق با پالت می‌مالیم وقتی کمی خودش را گرفت بلند می‌کنیم و دور کیک می‌چسبانیم و کیک را به مدت پنج دقیقه در فریزر می‌گذاریم. سپس زرورق را از دور کیک جدا می‌کنیم. برای روبان‌ها زرورق را به اندازه 4×13 برش می‌زنیم و روی آن را شکلات ذوب شده می‌ریزیم وقتی شکلات کمی خودش را گرفت دو طرف زرورق را به هم چسبانده و پنج دقیقه در فریزر گذاشته سپس از زرورق جدا نموده و روی کیک را با آن تزیین می‌کنیم.


جا خمیر دندانی اتوماتیک + جا مسواکی


جا خمیر دندانی اتوماتیک + جا مسواکی

دسته آرایشی بهداشتی زیردسته لوازم بهداشتی

استفاده از خمیر دندان تا آخرین قطره
زیبا و با دوام
استفاده آسان حتی برای کودکان
میزان توزیع خمیر دندان به صورت دلخواه
رعایت بهداشت فردی (عدم تماس مسواک با سر تیوپ خمیر دندان)





جا مسواکی ضد باکتری
مزایا:
1-جلوگیری از نفوذ باکتری و میکروب بر روی مسواک
2-جلوگیری از نشستن حشرات بر روی مسواک
3-جلوگیری از تماس مسواکها با هم و انتقال بیماری
4-ایزوله کردن مسواک از محیط سرویس بهداشتی





با تهیه این دستگاه سودمند خود و خانواده خود را از اسیبهای محیط سرویس بهداشتی دور کنید

فروشنده: محصول خرید2

قیمت: 12,900 تومان

درصد :45

روش خرید: برای خرید جا خمیر دندانی اتوماتیک + جا مسواکی ، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


خرید جا خمیر دندانی اتوماتیک + جا مسواکی


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد