X
تبلیغات
رایتل

http://s3.picofile.com/file/7443770107/42358.jpg

http://s3.picofile.com/file/7432033652/zivaralat.jpg

مرتبه
تاریخ : شنبه 31 تیر‌ماه سال 1391

خوراک دل مرغ


http://s1.picofile.com/file/7443457204/634778895521186250.jpg

مواد اولیه :

  • دل مرغ                              یک بسته

     پیاز درشت                                    دو تا سه عدد

     سیب‌زمینی متوسط                          دو عدد

     گوجه‌فرنگی متوسط                  پنج عدد

     رب گوجه‌فرنگی        یک قاشق سوپخوری

     زردچوبه                   یک قاشق چایخوری

     ادویه                      یک قاشق چایخوری

     فلفل سیاه                نصف قاشق چایخوری

     پودر سیر                      نصف قاشق چایخوری

     نمک و  روغن                    به میزان لازم

 

طرز تهیه

دل‌‌ مرغ را پاک و رگ‌های اضافه را کوتاه می‌کنیم سپس از وسط نصف کرده لخته‌های خونی را خارج می‌نماییم. پس از شستن می‌گذاریم تا آب اضافه آن برود.

پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم. هر چه پیاز این غذا بیشتر باشد موجب خوشمزه شدن آن می‌شود. زردچوبه، ادویه‌‌ها و رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم پس از کمی تفت خوردن دل‌‌ها را افزوده و مقداری تفت می‌دهیم. گوجه‌‌فرنگی‌ها را پوست و خرد نموده و به خوراک اضافه می‌کنیم.

سیب‌زمینی‌‌ها را مکعبی خرد کرده و تفت داده، قدری نمک و فلفل می‌زنیم سپس داخل خوراک می‌ریزیم. در پایان پودر سیر و نمک را به غذا اضافه می‌کنیم. در ظرف را بسته و پس از پنج دقیقه خوراک را در ظرف مورد نظر سرو می‌نماییم.

 

نکته:

پیاز این غذا را زیاد سرخ نکنید تا موجب خوشمزه‌تر شدن خوراک شود.


دانشمند کوچولو

مجموعه بی نظیر آموزشی مخصوص کودکان

سری کامل

ویژه کودکان 3 ماهه تا 6 ساله !

استعداد کودک خود را در 3 ماهگی شکوفا کنید!

بهترین مجموعه برای آموزش صحیح از ابتدای کودکی

مجموعه برتر به انتخاب چند مجله معتبر آمریکا و اروپا

کودک دلبند شما خیلی زودتر از دیگر کودکان

 با مفاهیم مختلف آشنا می شود !

 با اعداد و حروف و اسامی و علوم

به جذابترین شکل آشنا می شود !

7 DVD

قیمت : 17400تومان
قیمت : 14500
تومان

خرید پستی           خرید پستی




طبقه بندی:
ارسال توسط بهاره
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ