X
تبلیغات
رایتل

http://s3.picofile.com/file/7443770107/42358.jpg

http://s3.picofile.com/file/7432033652/zivaralat.jpg

مرتبه
تاریخ : شنبه 28 مرداد‌ماه سال 1391

مرغ کره ای 


http://s3.picofile.com/file/7473478488/634803635398125000.jpg

مواد اولیه :

  • کره                                           هشت قاشق غذاخوری

     روغن                                                 یک قاشق غذاخوری

     پیاز خرد شده                                                    دو عدد

     زنجبیل تازه خرد شده                       یک قاشق چایخوری

    گرام ماسالا                                        دو قاشق چایخوری

     پودر تخم گشنیز                                    دو قاشق چایخوری

     پودر فلفل قرمز                                یک قاشق چایخوری

     زیره سیاه                                            یک قاشق چایخوری

     سیر تازه له شده                          یک قاشق چایخوری

     نمک                                              یک قاشق چایخوری

     هل سبز و  دانه فلفل سیاه از هرکدام                              سه عدد

     ماست                                                     150 میلی‌لیتر

     رب گوجه‌فرنگی                                      دو قاشق غذاخوری

     مرغ                                                           هشت تکه

     آب و  خامه  از هر کدام                                              150 میلی‌لیتر

     برگ بو                                                                دو عدد

    برگ گشنیز و فلفل سبز تند خرد شده برای تزئین                   دو عدد

     

طرز تهیه

کره و روغن را داخل تابه ریخته، پیازها را تا زمانی که به رنگ طلایی تیره در آیند سرخ می‌کنیم. زنجبیل را درون یک کاسه ریخته، گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، زیره سیاه، سیر، نمک، هل و دانه فلفل را اضافه کرده و به هم می‌زنیم، سپس ماست و رب گوجه‌فرنگی را افزوده و مخلوط می‌کنیم. تکه‌های مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا به مواد آغشته شود. مخلوط مرغ را به پیازها افزوده و به مدت پنج الی هفت دقیقه کاملا هم می‌زنیم.

آب و برگ بو را به مواد افزوده و می‌‌گذاریم به مدت 30 دقیقه به آرامی بجوشد، گهگاهی آنها را هم می‌زنیم و خامه را می‌‌افزائیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر می‌‌پزیم.

بعد از پخت کامل با گشنیز و فلفل، غذا را تزئین و آن را گرم سرو می‌کنیم.

 

غذای کشور هند


آموزش آشپزی و شیرینی پزی

آموزش آشپزی و شیرینی پزی

دسته نرم افزار آموزشی زیردسته بانوان






آموزش آشپزی و شیرینی پزی
آموزش آسان به صورت چند رسانه ای
برگزیده از آموزشهای تیم مالرز
امکانات نرم افزار :
- دستور تهیه 686 غذای متنوع
- دستور تهیه 300 نوع شیرینی
- دستور تهیه 150 دسر و سالاد
- خواص مختلف مواد خوراکی
- برگزیده ای از اموزش های اشپزی تیم مالرز

فروشنده: وطن کالا

قیمت: 12,000 تومان

درصد :51

روش خرید: برای خرید آموزش آشپزی و شیرینی پزی ، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.


خرید آموزش آشپزی و شیرینی پزی


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.


طبقه بندی:
ارسال توسط بهاره
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ